Modernizacija - Schindler Srbija

Modernizacija

Daje novi život vašim liftovima i pokretnim stepenicama. Nudimo vam potpun asortiman usluga – od manjih poboljšanja na dodatnoj opremi do potpune zamene sistema, nezavisno ili zajedno s renoviranjem zgrade ili rekonstrukcijom. U rezultatima ćete uživati odmah, ali i tokom protoka vremena.

Rešenja po meri

Pokazuje li vaš lift znakove starenja? Treba li vaš sistem detaljno pregledati, delilmično ili u celosti? U takvim slučajevima Schindler za vas ima savršeno rešenje: Schindler modernizuje vaše liftove u skladu s vašim posebnim zahtevima. Mi se usredsređujemo na ono što je važno, uz najviši stepen prilagodljivosti, brzo i bez buke. Schindlerova modernizacija: isplativo ulaganje u budućnost.

Prefinjen pristup

Prefinjen pristup

Održavanje, popravke i drugi operativni troškovi lifta tokom životnog veka opreme mogu se jako povećati. Habanje se ne može zanemariti. To je prirodan proces koji se može preokrenuti modernizacijom. Schindler će vaš lift osavremeniti i učiniti ga poput novog. Sve mehaničke i električne komponente napraviće tako da savršeno odgovaraju postojećoj opremi. Uverljivo rešenje.

Brojne prednosti

Brojne prednosti

Nadogradnja vašeg lifta u svakom pogledu nudi brojne prednosti – vlasniku, upravniku zgrade i korisniku: povećana sigurnost, vrhunska pouzdanost, efikasnost, veća udobnost korisnika, smanjena potrošnja energije, savremeni dizajn kabine, usklađenost sa standardima i povećanje vrednosti nekretnine.

Profesionalna podrška

Profesionalna podrška

Stručnjaci za modernizaciju u Schindleru pomoći će vam da odredite kada, kako i šta modernizovati na vašem liftu. Schindler poseduje stručnost i dugoročno iskustvo potrebno za donošenje najboljih odluka za vas i vašu zgradu. Poznajemo vašu opremu i znamo što najbolje odgovara baš vašem sistemu: zamena dodatnih ili pojedinačnih delova, paketna rešenja ili postavljanje potpuno novog sistema.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE 
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com