Jedinstveno iskustvo kupovine

Sjajno iskusvo kupovine uz bezbednu mobilnost

Naša misija je omogućiti nesmetano, brzo, sigurno i udobno kretanje ljudi . U trenucima povećanog prometa naši liftovi, pokretne stepenice i trake omogućiće vam optimalnu mobilnost i time doprineti ugodnom i bezbrižnom iskustvu kupovine.


Brza i profesionalna realizacija

Brza i profesionalna realizacija

Schindler ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju složenim projektima poput trgovačkih centara, u kojima je usklađenost sa kratkim rokovima neophodna. Tokom godina razvili smo „ad hoc“ alate za dizajn, veštine vođenja kompleksnih gradilišta kao i specifične energetski efikasne proizvode.
 


Energetska efikasnost

Energetska efikasnost

Ponekad ono što se ne vidi čini razliku. Schindler liftovi i pokretne stepenice koriste vrlo efikasne komponente, a zajedno sa regenerativnim pogonom koji vraća energiju moguće je prilagoditi način rada u zavisnosti od potreba korisnika.

Iz tog razloga je Schindler oprema ekološki i energetski prihvatljiva.


Reference: Tržni centar Ušće

Shopping centar Ušće jedno je od najpoznatijih mesta za kupovinu i zabavu u Beogradu. Izgrađen je prema najvišim međunarodnim i profesionalnim standardima. Schindler oprema prevozi više hiljada posetilaca svakodnevno i na efikasan način obezbeđuje vrhunski doživljaj posetiocima ovog centra.

Reference: Tržni centar Dalta City

Shopping centar Delta City je prvi tržni centar otvoren u Beogradu i Srbiji koji je svojom arhitekturom i konceptom zadao ozbiljan zadatak svim budućim projektima slične tematike. Sa ponosom smo bili deo ekipe neimara koji su učinili da ovaj projekat postane neizostavna stanica ljubiteljima dobrog provoda i kupovine.

Reference: Tržni centar ZIRA

Shopping centar ZIRA u Ruzveltovoj ulici, predstavlja izuzetan primer odlično osmišljenog, kombinovanog objekta kojeg čine manji tržni centar i hotel u jednoj arhitektonski harmoničnoj celini. Trgovinski prostor koga karakterišu prefinjene linije i udoban, intiman doživljaj opremljen je Schindler liftovima kao i hotel koji važi za jedan od najbolje opremljenih hotela u Beogradu.

Reference: Tržni centar STADION

Shopping centar STADION je najnovija u nizu naših referenci kada je ovaj segment u pitanju. Interesantan spoj sportskog i trgovinskog objekta, predstavlja jedinstven primer zdanja ovog tipa u Srbiji. Zanimljiv je po mnogo čemu, između ostalog i po panoramskim liftovima u centralnom delu objekta te vam preporučujemo od srca da ga posetite!

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com