Rješenja za javni transport

Kada pristupačnost pruža bezbednu mobilnost

Schindler savršeno poznaje tipične potrebe javnih objekata. S jedne strane, mobilnost ljudi je na prvom mestu, a sa druge strane mora postojati mogućnost za kontrolu i ograničavanje pristupa ako je potrebno. Schindler će vam pomoći u svim fazama, od projektovanja i identifikovanja najboljih tehničkih rešenja, pa sve do ugovaranja održavanja kreiranih tačno prema Vašim potrebama.


Dostupnost - Schindler Srbija

Dostupnost

Javne površine moraju biti bez prepreka, a Schindler mobilna rešenja osiguravaju dostupnost svima. Pomažemo našim klijentima pružajući im naš stručni savet u smislu propisa arhitektonskih barijera, počevši od faze projektovanja pa sve do instalacije. Naša je misija osigurati sigurnu i pouzdanu mobilnost za svakoga.


Sigurnost i pouzdanost

Određeni prostori unutar javnih objekata mogu imati ograničen pristup. U tim slučajevima, kako bi se osigurala efikasna mobilnost, potrebno je odabrati način pristupa.

Schindler ima idealna tehnička rešenja i veliko iskustvo u radu na javnim projektima koji često moraju zadovoljavati posebna pravila i propise. Naši proizvodi su uvek sigurni i pouzdani.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com