Pouzdanost i efikasnost kada je najvažnije

Pouzdanost i efikasnost kada je najvažnije

Schindler je dizajnirao posebnu liniju proizvoda za bolnice, klinike i domove za starije osobe. U tim slučajevima, pouzdanost i raspoloživost su od ključne važnosti. Proizvodi su dizajnirani tako da se pacijenti osjećaju mirno i sigurno kod upotrebe lifta. Schindler liftovi takođe će usrećiti i upravnike objekata zbog maksimalne efikasnosti i smanjene potrošnje energije.


Dizajniran za izdržljivost

Dizajniran za izdržljivost

Schindler liftovi za bolnice, klinike, domove za starije i Spa centre nisu samo izdržljiva i estetski lepa rešenja. Liftovi su takođe dovoljno prostrani za smeštaj pacijenata, medicinskog osoblja i opreme. Osim toga, oni se lako čiste, dostupne su posebne opcije za hitne službe kao i selektivan izbor pristupa.


Tehnologija i preciznost

Tehnologija i preciznost

Bolnice, klinike i domovi za starije su delikatni objekti. Pacijentima je potrebno osigurati dostupnost, udobnost vožnje i preciznost u fazi zaustavljanja. Vrata lifta se takođe moraju otvarati i zatvarati sa maksimalnom preciznošću. Schindler ustupa svoje iskustvo i stručnost u pružanju najprikladnijih rešenja za tako složene objekte, pazeći pritom na svaki detalj.


Reference: Bolnica Angelo, Mestre, Italija

Reference: Bolnica Angelo, Mestre, Italija

Smatra se tehnološki najnaprednijom bolnicom u Evropi. Bolnica Anđelo, osim što spada u avangardu medicinske tehnologije, takođe je i remek delo moderne arhitekture.

Schindler je isporučio i održava sve jedinice na objektu: 40 liftova tipa Schindler 5400 i 2 para pokretnih stepenica.
 


Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com