Naše rešenje za Vašu zgradu

Naše rešenje za Vašu zgradu

Schindler daje dodatnu vrednost arhitekrama, građevincima i vlasnicima objekata. Schindler mobilna rešenja su prilagođena svim potrebama - od prvih crteža u planiranju do eksploatacije i modernizacije. Schindler proizvodi su prepoznati kao mera za kvalitet i sigurnost.


Tehnologija za visoke standarde

Tehnologija za visoke standarde

Svaka zgrada je jedinstvena i zahteva posebna rešenja. Na primer, za zdravstvene ustanove, Schindler osigurava sigurnu mobilnost uvek je na raspolaganju. U vrlo prometnim područjima poput tržnih centara ili u javnom prevozu, Schindler nudi tehnologiju visokih performansi. U osetljivim segmentima, gde su potrebne posebne sigurnosne provere, Schindler pruža integrisani sastav upravljanja prometom uz mogućnost kontrole pristupa. Gde god se nalazi vaš objekat i koje god da su vaše potrebe u pogledu transporta putnika, Schindler ima rešenje za vas.


Dizajniran za efikasnost

Upravnici i vlasnici objekata znaju da Schindler, zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, zna koje su potrebe korisnika, čak i pre nego što projekat započne. To osigurava da se dizajniraju mobilna rešenja visoke efikasnosti i komfora. Osim toga, projektni nadzor pruža informacije u realnom vremenu o statusu instalacije, osiguravajući tako visoku razinu usluge bez prekida.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com