Schindler 3000

 • Schindler Product Facts
  Nosivost: 320 kg - 1'350 kg
 • Schindler Product Facts
  Putnici: 4 - 18 osoba
 • Schindler Product Facts
  Visina dizanja: do 80 m i 25 spratova
 • Schindler Product Facts
  Brzina: 1,0 m/s in 1,6 m/s

Fleksibilno standardno rešenje koje ujedinjuje formu i funkciju. Naš putnički lift za rezidencijalne i komercijalne objekte niske do srednje spratnosti.

Ujedinjeni forma i fukcija

Putnički lift Schindler 3000 ujedinjuje formu i funkciju. Opcije dizajna ovog lifta prilagođavaju se arhitekturi vašeg objekta, a kako je sistemski projektovan to ga čini lakim za planiranje za vaš rezidencijalni ili komercijalni objekat.


Solidne performanse

Solidne performanse

Projektovan da zadovolji Švajcarske standarde preciznosti, Schindler 3000 u sebi ima ugrađenu pouzdanost i udobnost. Prevozi do 18 putika, putuje do visine od 25 spratova brzinom od 1 m/s do 1,6 m/s. Uživajte u bezbrižnom radu, ceo dan, svaki dan.


Efikasnost prostora

Efikasnost prostora

Putnički lift Schindler 3000 se uklapa u standardizovana vozna  okna, ali ima veću kabinu. Upotreba manjih tehničkih komponenti čini ga prostranijom, udobnijom kabinom u koju staje više putnika. Lična sloboda, baš kada je potrebna.


Zelena mobilnost

Zelena mobilnost

Briga o sutrašnjici počinje danas. Lift Schindler 3000 je lagani lift bez štetnih supstanci i dizajniran je za svakodnevnu nisku potrošnju energije. A njegovo precizno projektovanje znači tih rad i niži nivo buke. Efiksanost uz potrošnju energije sa rejtingom A-klase zaista ga čini klasom za sebe.


Izbor dizajna

Izbor dizajna

Putnički lift Schindler 3000 ima enterijer koji odgovara vama i vašem objektu. Ovaj lift nudi izbor od nekoliko gotovih dekor linija radi savršenog uklapanja. Izbor od više od 40 boja za zidove i podove – od savremenih do sjajnih – olakšava proces kreiranja pravog ambijenta.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com