Schindler 2400

Schindler 2400

 • Schindler Product Facts
  Nosivost: 1'000 kg - 4'000 kg
 • Schindler Product Facts
  Putnici: 13 - 53 osoba
 • Schindler Product Facts
  Visina dizanja: do 65 m i 21 spratova
 • Schindler Product Facts
  Brzina: 0,8 m/s do 1,6 m/s

Trebate lift za objekte sa puno posetilaca, takav da može primiti kupovna kolica, ljude i prevesti više različitog tereta?


Prava mera za veliki promet

Prava mera za veliki promet

Za vrlo prometne javne i privatne objekte posebno smo razvili vrlo veliki transportni lift. Dobro se uklapa u hotele, ali i trgovačke centre, poslovne zgrade, bolnice, kolodvore i podvožnjake. Ekonomičan je u nabavci i izdržljiv u ekploataciji. Schindler 2400 baziran je na prethodno sklopljenim komponentama koje upotrebljavaju najnoviju tehnologiju. Dostupnost lifta je apsolutno pouzdana.


Za nas je sigurnost na prvom mestu

Mi nadziremo sistem 24 sata na dan, 365 dana u godini. Tako se problemi mogu rešiti pre nego što se pojave. Čak i u toku noći.


"Pametan lift"

"Pametan lift"

Veliki promet je važno što efikasnije osigurati. To je područje u kojem se iskazuje naš sistem kontrole destinacije. U kombinaciji sa Schindlerovom korisničkom šifrom, upotreba lifta može se po želji u određeno vreme ograničiti na određene osobe.

Zahvaljujući PORT tehnologiji – kao dodatnoj opciji na Schindler 2400 – sistem dodeljuje putnicima lift koji zadovoljava njihove potrebe i koji će ih dovesti do cilja u najkraćem mogućem vremenskom roku.


Racionalni potrošač

U mestima poput tržnih centara, velikim poslovnim zgradama ili stanicama gde svakodnevno prolazi stotine ljudi, liftovi mogu uticati na ukupnu potrošnju energije u velikoj meri. Zato je Schindler 2400 dizajniran kao veoma efikasan u svakom pogledu. Od upotrebe materijala koji se može reciklirati pa do optimizacije potrošnje energije u operativnoj fazi.


Porodnica Schindler 2000 i njihovi svakodnevni zadaci (engleska verzija)

Prednosti Schindler 2000 proizvoda (engleska verzija)

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com