Urbana mobilnost je naš posao

Urbana mobilnost je naš posao

Mobilnost je postala ključna reč u svetu u kojem živimo i radimo. Schindler proizvodi su dizajnirani da pružaju efikasnu ii održivu urbanu mobilnost. Schindler prati urbani razvoj od projektovanja i izgradnje do svakodnevne upotrebe i pomaže da održi vrednost tokom vremena. Iz tog razloga nije čudno što se milijardu ljudi širom sveta oslanjaju na Schindler proizvode i usluge sa poverenjem.


Liftovi

Rešenja vertikalnog transporta oblikovala su naše gradove u obliku u kome ih danas poznajemo. Bez liftova ne bi bilo moguće izgraditi vosoke solitere i stambene zgrade. Schindler asortiman varira od unapred projektnih i standardizovanih rešenja, do u potpunosti prilagođenih dizala klijentu koja se proizvode "po mjeri". Schindler ima pravo rješenje za svaku potrebu uključujući i najnoviju tehnologiju s visokom energetskom učinkovitošću.

Pokretne stepenice

Gdje god postoji potreba za vertikalnim transportom većeg broja ljudi, pokretne stepenice su idealno rješenje. Primjerice u trgovačkim centrima i zračnim lukama. Schindler pokreće mase brzo i sigurno u zatvorenom ili na otvorenom, u komercijalnim prostorima i na javnim mjestima. Schindler nudi mobilna rješenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama.


Pokretne trake

Svladavanje veće udaljenosti s prtljagom i kolicima u javnom prostoru ne mora biti gnjavaža. Schindlerove pokretne trake omogućuju ljudima da prevale velike udaljenosti udobno i brzo. Horizontalne ili vertikalne, uz brzu ugradnju, pouzdane su i energetski učinkovit.

Upravljanje prometom

Schindler je bio jedna od prvih tvrtki koja se bavila upravljanjem prometom sa svojim sustavom provjera zvanim Schindler ID.

PORT je dodatna evolucija u interakciji s korisnicima čiji je zadatak oderediti pristup, odabir i optimizirati protok prometa, osobito tijekom vršnih sati.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com