Pridružite nam se

Mi smo stalno u potrazi za strasnim i entuzijastičnim ljudima koji imaju energiju i želju da izgrade odnose i poslovne mreže. U Schindleru ćete pronaći veoma motivisano i angažovano radno okruženje u kome možete da se razvijate kao pojedinac i da planirate svoju karijeru. Priključite nam se danas.

 Privući i zadržati najbolje ljude

Privući i zadržati najbolje ljude

Usvojili smo našu strategiju regrutacije i kanale za upoznavanje sa potrebama lokalnog tržišta. Naše lokalne kompanije teže da budu izuzetno prepoznate putem aktivnosti brediranja poslodavca.

Naše ljude plaćamo u skladu sa zaslugama i redovno ispitujemo visinu zarade kako bismo obezbedili konkuretnost na lokalnom tržištu.

Strukturirali smo i učinili raznovrsnim mogućnosti za karijeru i posebne programe, kako bismo pomogli našim zaposlenima da dostignu svoj maksimalni potencijal.


Promovisti otvoren dijalog i komunikaciju

Promovisti otvoren dijalog i komunikaciju

Od naših rukovodilaca se očekuje da izgrade kulturu otvorenog, dvosmernog dijaloga i komunikacije među zaposlenima, i da odgovore na konstruktivne povratne informacije.

Naše zaposlene ohrabrujemo da pruže input i povratne informacije. Redovni sastanci osoblja se održavaju kako bi se sa svim zaposlenima razmenile informacije o poslovnim ciljevima, strategijama, i rezultatima. Lokalni bilteni, intranet sajtovi i mnogi drugi kanali nalaze se na svom mestu kako bi zaposlenima pružili informacije.


Obavljati bezbedan, raznolik i održiv rad

Obavljati bezbedan, raznolik i održiv rad

Bezbednost naših zaposlenih je suštinska vrednost i uvek je naš prvi prioritet. Jednake mogućnosti i raznolikost naše radne snage predstavljaju ključne elemente filozofije naše Grupe. Naš Okvir održivosti uspostavlja naše ambicije za ljude, planetu i dostignuća. Stalno unapređujemo energetsku efikasnost naših proizvoda i smanjujemo trag koji naše poslovanje ostavlja na životnu sredinu.


Kreirati i održavati visok angažman zaposlenih

Kreirati i održavati visok angažman zaposlenih

erujemo da su lideri primarne osobe od uticaja na angažman zaposlenih i od njih se očekuje da izgrade poverenje između kompanije i zaposlenog.

Svake dve godine sprovodimo istraživanje kako bismo izmerili angažman zaposlenih i ciljamo da budemo na normi visokih performansi kompanije u svim zemljama u kojima poslujemo. Naši programi prepoznavanja zaposlenih na nivou Grupe i komapnije kreirani su da slave kreiranje vrednosti.


Razvijati buduće lidere i funkcionalnu ekspertizu

Razvijati buduće lidere i funkcionalnu ekspertizu

Naš cilj je da kroz razvoj i unapređenje zaposlenih, interno popunimo većinu liderskih i ekspertskih funkcija. 

Pružamo vidljive i fleksibilne puteve razvoja karijere za sve zaposlene koji žele da razvijaju svoju karijeru. Tehnički, poslovni i treninzi rukovođenja nude mogućnosti svim zaposlenima da razviju neophodne veštine za uspeh.


Jačanje kulture visokog radnog učinka

Jačanje kulture visokog radnog učinka

Podstičemo naše rukovodioce da postavljaju izazovne ciljeve koji su usklađeni sa našom poslovnom strategijom i da nagrade visok radni učinak kroz priznanje, finansijske podsticaje i mogućnosti razvoja. Na godišnjem nivou sprovodimo ocenu radnog učinka ne samo na osnovu postignutog, već i na osnovu načina na koji je postignuto.

Od naših rukovodioca i zaposlenih očekujemo fokusiranje na stvaranje vrednosti putem neprestanog unapređenja radnog učinka i pružanja usluga našim klijentima. 

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com