Schindler Training

Obuka

Obuka u kompaniji Schindler podrazumeva pristup na više kanala – od tradicionalnih kurseva u učionici do multimedijalnih dešavanja putem laptopa i mobilnih uređaja.

Obuka iz poslovanja i liderstva

Nudimo vam širok spektar kurseva u cilju podizanja nivoa vašeg znanja u svim oblastima poslovanja, novih instalacija, servisa, modernizacije, prodaje, finansija i mnogih drugih. Podstičemo unakrsnu fukcionalnu obuku koja vam omogućava proširenje vaših mogućnosti za razvoj karijere.

Posebno smo fokusirani na razvoj liderstva, jer nam je želja da naše lidere razvijamo na internom nivou. Nudimo kompletan spektar kurseva za obuku iz liderstva koji se dopunjuju učešćem u grupnim projektima i rotacijama po radnim mestima, u cilju poboljšanja razvoja vaše karijere.

Tehnička obuka

Schindler proizvodi su poznati po izuzetnom kvalitetu i dogom veku trajanja. Postoje brojne generacije Schindler proizvoda koje su danas još uvek u upotrebi  – od starijih relejnih sistema do onih opremljenih najsavremenijom mikoprocesorskom tehnologijom. Od suštinskog je značaja da tehničko osoblje kompanije Schindler održava i unapređuje svoju bazu veština i znanja kroz neprestano učenje. Omogućićemo vam da proverite nivo svog znanja pre i posle obuke.

Kvalitet obuke je veoma važan. Naši tehnički treneri nisu samo priznati stručnjaci u svojoj oblasti. Potrudili smo se da budu obučeni i ovlašćeni da stoje isped učesnika u učionici i da su sposobni da iskustvo učenja svaki put učine interesantnim.

Centri za obuku

Naš visoku kvalitetan program obuke je unapređen izuzetno opremljenim centrima za obuku, koji pokrivaju i teoretsku i praktičnu obuku. Ovi najsavremeniji centri za obuku smešteni su na svim ključnim tržištima širom sveta.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com