Zašto Schindler

Zašto Schindler

Naša posvećenost razvoju ljudi u Schindleru stvorila je okruženje u kome svaki pojedinac može da se razavija do svog punog potencijala.  

Bilo da želite da pratite karijeru u određenoj Oblasti ili možda čak u Opštem upravljanju i jednog dana postanete Glavni izvršni direktor. Schindler je izuzetno uspešna švajcarska kompanija koja globalno posluje na tržištima širom sveta. Ono što Schindler zaista razlikuje od drugih je način na koji postupamo sa svojim ljudima.

Ako verujete u vrednosti koje imamo u kompaniji Schindler i možete da zamislite razvoj svoje karijere kod nas, onda vas zaista molimo da nas kontaktirate. Voleli bi da vas čujemo.

Pridružite nam se

Mi smo stalno u potrazi za strasnim i entuzijastičnim ljudima koji imaju energiju i želju da izgrade odnose i poslovne mreže. U Schindleru ćete pronaći veoma motivisano i angažovano radno okruženje u kome možete da se razvijate kao pojedinac i da planirate svoju karijeru. Priključite nam se danas.


Benefiti

Svaka Schindler kompanija prati politiku kompenzacije Grupe, koja u obzir uzima profitabilnost, internu nepristrasnost, individualni radni učinak i relevantne tržišne prakse.

Radno okruženje

Naš cilj je da imamo visoko motivisanu i angažovanu radnu snagu pod vođstvom talentovanog rukovodstva u radnom okruženju koje je stimulativno i atraktivno kako za sadašnje, tako i za buduće zaposlene.


Obuka

Obuka u kompaniji Schindler podrazumeva pristup na više kanala – od tradicionalnih
kurseva u učionici do multimedijalnih dešavanja putem laptopa i mobilnih uređaja.

Schindler Program razvoja karijere

Vi imate talenat. Mi imamo putanje za karijeru. U Schindleru su mogućnosti za napredovanje na dohvat ruke.


Međunarodna karijera

Schindler je globalni igrač kome su potrebni veoma talentovani rukovodioci, mobilni u međunarodnim razmerama, sposobni za rad u bilo kom segementu našeg poslovanja na bilo kojoj lokaciji. Nudimo vam priliku da razvijate svoje talente u međunarodnoj karijeri sa mogućošću napredovanja do višeg menadžmenta.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com