U našem poslovanju

Možete pružiti direktnu vrednost našim klijentima gradeći svoju karijeru u bilo kojoj od sledećih poslovnih funkcija.

Kontakt

Schindler d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 64a

GTC HOUSE
11070 Novi Beograd
Srbija

tel. +381 11 260 88 81
fax. +381 11 260 88 85

info.rs@schindler.com

Operacije na terenu

Kao kolega u našoj jedinici za Operacije na terenu, učestvovaćete u vođenju dnevnih operacija filijale u kojoj radite. Ovo uključuje administriranje Schindler resursa i znanja radi upravljanja tržišnim aktivnostima, u cilju obezbeđenja zadovoljstva klijenata, maksimalne profitabilnosti i bezbednosti, posvećenosti i razvoja zaposlenih.


Postojeće instalacije, modernizacija i nove instalacije

Radom u našoj jedinici za Postojeće instalacije (EI), modernizaciju (MOD) i nove instalacije (NI) bićete fokusirani na prepoznavanje potreba klijenata za svaki tržišni segment, definisanje strategije cena, upravljanje proizvodom i njegovim dostinućima u cilju poboljšanja zadovoljstva klijenta, efikasnosti i profit.


Tehnička podrška i podrška na terenu

Karijera u našoj organizaciji tehničke podrške i podrške na terenu vas stavlja u prvu liniju našeg poslovanja. Vi ćete doprineti pružanju inženjeringa koje je najbolje u svojoj klasi, uvođenju odličnih instalacija i metoda i standarda održavanja. Pomoći ćete vašoj filijali u garantovanju vrhunske obuke na terenu, terenske dokumentacije i tehničke sertifikacije, kao i u pružanju vrhunskih usluga na polju kompleksnih tehničkih zadataka.