Schindlerin Verkkotietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi toukokuussa 2018

Kiitos vierailustasi (yhdellä) Schindler Holding Ltd:n ja/tai sen sidosyhtiöiden (”Schindler”) Schindler Group verkkosivustoilla (”Sivustot”) ja kiinnostuksestasi Schindlerin tuotteisiin ja palveluihin.


1. Johdanto

Henkilötietojesi rekisterinpitäjät ovat Schindler Holding Ltd. sekä Schindler sidosyhtiö, jonka tuotteita, palveluita, sovelluksia ja verkkosivustoja käytät, tai joka lähettää sinulle markkinointi- tai muuta viestintää.

Pyrimme Schindlerillä kunnioittamaan käyttäjiemme, asiakkaidemme ja toimittajiemme sekä heidän edustajiensa yksityisyyttä ja turvallisuutta suhteessa kaikkiin Schindler Holding Ltd.:n ja sen sidosyhtiöiden tarjoamiin tuotteisiin, palveluihin, sovelluksiin ja verkkosivustoihin silloin, kun Schindler Holding Ltd tai sen sidosyhtiö toimivat rekisterinpitäjänä asiaankuuluvien tietosuojasääntöjen ja –säännösten nojalla. Löydät listan tällaisista Schindler konserniin kuuluvista rekisterinpitäjäyhtiöistä ja niiden yhteystiedoista seuraavalta sivulta: https://www.schindler.com/schindler-in-europe


2. Sivustojen tarkoitus

Sivustot antavat tietoja Schindleristä

Sivustot antavat yleisiä tietoja Schindleristä, sen tuotteista, ratkaisuista ja palveluista, uramahdollisuuksista ja tietoja sijoittajille.

Joillain Sivustoilla on erityisiä lomakkeita, joiden kautta kiinnostuneet vierailijat voivat pyytää lisätietoja Schindlerin tuotteista ja palveluista.

Tietoja Schindlerin rekrytointiportaaliin liittyvistä käsittelytoimista annetaan erikseen ennen rekisteröitymistä. Käytä seuraavaa linkkiä saadaksesi lisätietoja: https://job.schindler.com/.


3. Tämän Verkkotietosuojakäytännön tarkoitus

Tässä Verkkotietosuojakäytännössä selitetään, miten käsittelemme ja kohtelemme tietojasi, kun vierailet Sivustoilla.

Schindler käsittelee henkilötietoja soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti. Tässä tarkoituksessa olemme julkaisseet tämän verkkotietosuojakäytännön (”Verkkotietosuojakäytäntö”). Siinä kuvaillaan miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, kun (i) rekisteröidyt tai vierailet Sivustoilla www.schindler.com tai siihen liittyvillä Sivustoilla tai (ii) sitoudut käyttämään palveluita, joita Schindler tarjoaa Sivustoilla.

Tässä Verkkotietosuojakäytännössä kuvaillaan henkilötietojen tyypit, joita Schindler kerää Sivustojen käyttäjistä, keräämisen menetelmän ja tarkoitukset, joihin Schindler voi käyttää, jakaa tai luovuttaa tällaisia henkilötietoja.

Tässä Verkkotietosuojakäytännössä termi “henkilötiedot” tarkoittaa kaikkia tietoja, joista voidaan tunnistaa luonnollinen henkilö tai joita voidaan kohtuullisesti käyttää luonnollisen henkilön tunnistamiseen.

Tämä Verkkotietosuojakäytäntö ei välttämättä ole tyhjentävä kuvaus tietojenkäsittelystämme. On mahdollista, että muut tietosuojalausunnot (tai Yleiset ehdot, Osallistumisehdot tai vastaavat asiakirjat) soveltuvat tiettyihin tilanteisiin. Tällaisissa tilanteissa sinulle annetaan nämä lisälausunnot.

Jos annat meille muiden henkilöiden henkilötietoja

Jos annat meille muiden henkilöiden (kuten perheenjäsenten, työkavereiden) henkilötietoja, on sinun vastuullasi varmistaa, että kyseiset henkilöt ovat tietoisia tästä Tietosuojalausunnosta ja voit luovuttaa heidän tietojaan vain, jos sinun on sallittu tehdä niin ja tällaiset henkilötiedot ovat paikkansapitäviä.

Tämän Verkkotietosuojakäytännön hyväksymisesi

Käyttämällä Sivustoja hyväksyt, että henkilötietojasi voidaan kerätä, käyttää ja luovuttaa tämän Verkkotietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et hyväksy tätä Verkkotietosuojakäytäntöä, älä jatka Sivustojen käyttöä.


4. Miten voit ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja koskien tätä Verkkotietosuojakäytäntöä, henkilötietojasi tai tietosuojaa Schindlerillä, ota meihin yhteyttä:

Schindler Oy, Spelttitie 8, 00680 Helsinki, Suomi
Puhelin: + 358 9 756 730
Sähköposti: tietosuoja.fi@schindler.com


5. Miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja

Milloin, miten ja millaisia henkilötietoja keräämme

Schindler kohtelee henkilötietoja soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti. Voimme kerätä henkilötietojasi liiketoimiemme aikana, mukaan lukien Sivustojen käyttösi kautta.

Joillain Sivustoilla on erityisiä lomakkeita, joiden kautta voit pyytää lisätietoja Schindlerin tuotteista ja palveluista. Kun lähetät tällaisen pyynnön tai annat millä tavalla tahansa tietoja sähköisesti Schindlerille (esim. yhteydenottolomakkeella verkossa, sähköpostitse, täyttämällä asiakaskyselyn tai palautelomakkeen, osallistumalla kilpailuun yms.) sinua saatetaan pyytää antamaan tiettyjä tietoja, mukaan lukien rajoituksetta yhteystietoja esim. nimesi, tittelisi, yrityksesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi tai toimialasi.

Voimme kerätä tietoja laitteestasi ja tilistäsi

Voit antaa meille myös tietoja koskien laitettasi, asiakas- tai toimittajatiliäsi yms. Tällaisia tietoja pidetään monissa tapauksissa soveltuvan tietosuojalainsäädännön nojalla henkilötietoina. Jos päätät olla antamatta meille pyytämiämme henkilötietoja, sinun ei välttämättä ole mahdollista saada pääsyä tai käyttää Sivustojen tiettyä osia, palveluita tai toimintoja, emmekä välttämättä pysty vastaamaan tiedusteluihisi.

Saatamme automaattisesti rekisteröidä tiettyjä teknisiä tietoja

Käyttämällä Sivustojamme, tietokoneesi luovuttaa automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (kuten verkko-osoitteesi, selaimesi tyyppi, sivu, jolta sinut ohjattiin sivullemme), jotka rekisteröimme toiminnallisiin- ja turvallisuustarkoituksiin ja ymmärtääksemme paremmin verkkosivustomme käyttöä. Katso ystävällisesti tämän Verkkotietosuojakäytännön kohta 15 “Evästeet ja muut tunnistamistavat”.


6. Käsittelyn tarkoitus, henkilötietojen ryhmät, lailliset perusteet

Katso alla oleva taulukko nähdäksesi mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietoja (käyttö, säilyttäminen, jakaminen yms.) palveluita käyttäessäsi, mitä henkilötietoryhmiä käsitellään sekä tällaisen käsittelyn lailliset perusteet.

Tarkoitus

Henkilötietojen ryhmät

Lailliset perusteet

Tilatessasi uutiskirjeemme

Keräämämme henkilötiedot antavat meidän lähettää sinulle uutiskirjeitä ja pitää sinut ajan tasalla tuotteistamme ja palveluistamme.

Etu- ja sukunimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tiedot ostamastasi tai kiinnostuksesi kohteena olevasta tuotteesta tai palvelusta

Käsittelemme henkilötietojasi uutiskirjeidemme vastaanottamista koskevalla suostumuksellasi. Henkilötietojesi käsittely on laillista, koska se on välttämätöntä sen mahdollistamiseksi, että voimme tarjota sinulle uutiskirjeitämme. Voit milloin tahansa peruuttaa palvelun.

Jättäessäsi yhteydenottopyynnön

Keräämiemme henkilötietojen avulla voimme käsitellä tietyn pyyntösi ja vastauksemme siihen.

Yhteystiedot ja tiedot yhteydenottopyynnöstäsiHenkilötietojesi käsittely on laillista, koska se on välttämätöntä pyyntösi hallinnoimiseksi ja asianmukaisen vastauksen antamiseksi.

Jättäessäsi mediatiedustelun

Keräämiemme henkilötietojen avulla voimme käsitellä mediatiedustelusi ja vastauksemme siihen.

Yhteystiedot ja tiedot mediatiedustelustasi

Henkilötietojesi käsittely on laillista, koska se on välttämätöntä tiedustelusi hallinnoimiseksi ja asianmukaisen vastauksen antamiseksi

Luodessasi tilin sivustollemme

Keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen avulla voimme luoda sinulle tilin Sivustoillemme ja ylläpitää sitä.

Etu- ja sukunimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä sinulle osoitettu tilinumero ja valitsemasi salasanaHenkilötietojesi käsittely on laillista, koska se on välttämätöntä tilisi hoitamiseksi ja ylläpitämiseksi. Voit milloin tahansa sulkea tilisi.

Hakiessasi töitä

Keräämiemme henkilötietojen avulla voimme käsitellä työhakemuksesi. Saadaksesi lisätietoja, katso erityinen urasivusto linkki, jossa on oma Tietosuojakäytäntö https://job.schindler.com/.

Yhteystiedot, kirjallinen hakemuksesi, CV ja sertifikaatit/todistuksetKäsittelemme henkilötietojasi ennakoiden työsopimuksen syntymistä. Teemme sen perustuen välttämättömiin toimenpiteisiin sopimuksen solmimista varten.

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, suostumustasi pyydetään erikseen.


7. Automatisoidut yksittäispäätökset, profilointi mukaan luettuna

Emme tee automatisoituja yksittäispäätöksiä tai profilointia

Tarkoituksenamme ei ole käyttää sinusta keräämiämme henkilötietoja tehdäksemme päätöksiä, jotka perustuvat yksinomaan automatisoituun käsittelyyn. Lisäksi tarkoituksenamme ei ole käsitellä tietojasi automaattisesti tiettyjen henkilökohtaisten ominaisuuksiesi arvioimiseksi.


8. Kuinka kauan säilytämme Henkilötietojasi

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Schindler tekee kaikki kohtuulliset toimet varmistaakseen, että henkilötietojasi käsitellään vain vähimmäisajan, joka on välttämätön tässä Verkkotietosuojakäytännössä asetettuja tarkoituksia varten. Käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kun se on tarpeellista

  • tarkoituksiin, joita varten keräsimme ne;
  • sopimusvelvoitteidemme suorittamiseksi, eli koko liike- tai työsuhteen ajan (aloituksesta sopimuksen suorittamiseen ja kunnes sopimus päätetään, sekä sopimuksen päättymisen jälkeen sen ajan, kun meillä on laillinen velvoite tietojen säilyttämiseen (5-10 vuotta));
  • noudattaaksemme lakisääteisiä velvollisuuksia tai muihin tarkoituksiin, joita käsittelyllä tavoitellaan sekä tämän ajan jälkeen lakisääteisten säilytys- ja dokumentaatiovelvollisuuksien mukaisesti.

Henkilötietoja voidaan säilyttää myös

  • sen ajan, kun vaatimuksia voidaan esittää Schindleriä kohtaan (yleensä 2-10 vuotta tapauksesta) tai
  • niin kauan, kun olemme muutoin lakisääteisesti velvoitettuja säilyttämään tietoja (esim. kirjanpidon tarkoituksiin, 6 vuotta tilikauden päättymisestä alkaen) tai
  • jos perustellut liiketoiminnalliset intressit vaativat pidempää säilytystä (esim. todistus- ja dokumentaatiotarkoituksiin).

Kun henkilötietojasi ei enää tarvita yllämainittuihin tarkoituksiin, ne poistetaan tai anonymisoidaan.


9. Henkilötietojen siirtäminen muille osapuolille (ETA:n sisä- ja ulkopuolella)

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi

Voimme pätevän oikeudellisen menettelyn, kuten etsintäluvan, haasteen tai tuomioistuimen/valtion määräyksen, nojalla sallia pääsyn Schindlerille annettuihin tietoihin (mukaan lukien henkilötietojen ryhmät) noudattaaksemme tällaista menettelyä ja suojellaksemme oikeuksiamme ja omaisuuttanne. Perustelluista syistä voimme myös antaa pääsyn näihin tietoihin erityisissä hätätapauksissa, joissa fyysinen turvallisuus on vaarassa.

Schindler lisäksi varaa oikeuden luovuttaa sinulta saamia tietoja tai tietoja sinusta kolmansille osapuolille fuusion, yrityskaupan, konkurssin tai Schindlerin koko omaisuuden tai sen olennaisen osan myynnin yhteydessä.

Jaamme henkilötietojasi muiden Schindler yhtiöiden ja Schindler konsernin ulkopuolisten osapuolten kanssa

Henkilötietojasi voidaan siirtää muille Schindler yhtiöille sekä kolmansille osapuolille, jolta asiaankuuluva Schindler yhtiö hankkii kaiken tai osan käsittelystä. Näihin voi esimerkiksi kuulua e-markkinointipalveluiden tarjoajat, hosting-palveluiden tarjoajat, tekninen tuki ja muut asiaankuuluvat roolit.

Ne käsittelevät tällaisia henkilötietoja vain tässä Verkkotietosuojakäytännössä listattuihin tarkoituksiin ja suostuvat käsittelemään niitä sen mukaisesti. Ne voivat käsitellä henkilötietojasi vain samalla tavalla kuin Schindlerin on sallittua käsitellä niitä.

Voimme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle (ETA)

Koska Schindler on globaali ja maailmanlaajuisesti toimiva konserni, henkilötietojasi voidaan siirtää maihin, joissa on eri tietosuojan taso kuin siinä maassa, jossa olet antanut henkilötietosi. Tähän voi kuulua henkilötietojen siirto Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin, joissa tietosuojan tasoa ei ole katsottu riittäväksi Euroopan komission toimesta (kuten Yhdysvaltoihin). Kun henkilötietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuoliseen maahan, Schindler systemaattisesti varmistaa riittävän suojan tason soveltamisen tällaisiin henkilötietoihin hyväksytyillä keinoilla (esim. valitsemalla ”Privacy Shield” –sertifioituja käsittelijöitä tai käyttämällä mallisopimuslausekkeita henkilötietojen käsittelystä EU komission mallilausekkeiden mukaisesti). Voit pyytää lisätietoja näistä toimenpiteistä (mukaan lukien tarvittaessa kopiot näistä) ottamalla yhteyttä Schindleriin alla mainittuja yhteystietoja käyttäen.

Emme myy henkilötietojasi

Emme myy, käy kauppaa, lisensoi tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille Schindler konsernin ulkopuolella, ellei tässä Verkkotietosuojakäytännössä tai muissa erityisiin tilanteisiin soveltuvissa tietosuojalausunnoissa ole muuta todettu.


10. Oikeutesi

Miten pääset käsiksi henkilötietoihisi ja käytät muita oikeuksiasi

Soveltuvasta laista riippuen, sinulla voi henkilötietojesi suhteen olla osa tai kaikki seuraavista oikeuksista. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä pyyntösi tietosuoja.fi@schindler.com.

Sinun on liitettävä henkilötietosi sekä joku keino henkilöllisyytesi varmistamiseksi (esim. kopio henkilökortista tai ajokortista) mukaan pyyntöösi. Pyyntö evätään jos sen tekee joku muu henkilö kuin sinä, ellei tämä henkilö todista, että pyyntö on pätevästi tehty puolestasi.

Otathan huomioon, että Schindler voi evätä kohtuuttomat pyynnöt tai pyynnöt, joilla väärinkäytetään asiaankuuluvaa oikeutta.

Otathan myös huomioon, että joitain näistä oikeuksista voidaan rajoittaa silloin, kun Schindlerin oma etu syrjäyttää ne tai sillä on lakisääteinen velvollisuus jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

1. Oikeus saada pääsy tietoihin ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla voi olla oikeus saada vahvistus siitä, käsitteleekö Schindler sinuun liittyviä henkilötietoja ja, jos näin on, saada pääsy kopioon tiedoista. Jos vaadit lisäkopioita, voimme joutua veloittamaan tästä kohtuullisen palkkion.

Tiettyjen tietojen osalta sinulla voi myös olla oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

2. Tietojen paikkansapitävyys: oikeus tietojen oikaisemiseen ja oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla voi olla mahdollisuus henkilötietojesi oikaisemiseen tai saada henkilötietosi poistetuksi edellyttäen, että soveltuvat lakisääteiset vaatimukset täyttyvät. Oikeudelle tietojen poistamiseen on asetettu useita poikkeuksia, etenkin sellaisten henkilötietojen suhteen, joiden käsittely on välttämätöntä riita-asian tukemiseksi tai lakisääteisten säilytysvaatimusten noudattamiseksi.

3. Käsittelyn rajoittaminen: oikeus käsittelyn rajoittamiseen ja oikeus vastustaa ja suostumuksen peruuttaminen

Sinulla voi olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sekä vaatia käsittelyn rajoittamista ja teemme niin,

  • jos turvaudumme omaan tai jonkun muun oikeutettuun etuun käsitellä henkilötietojasi, paitsi
  • jos voimme osoittaa pakottavan laillisen perusteen henkilötietojesi käsittelylle.

Sinulla voi olla milloin tahansa oikeus vastustaa käsittelyä liittyen henkilötietojesi käsittelyyn suoramarkkinointitarkoituksiin.

Kun käsittely perustuu suostumukseen, sinulla voi olla milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi (tämän vaikuttamatta ennen suostumuksen peruuttamista tapahtuneeseen käsittelyyn).

4. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla voi olla oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti kotipaikkasi toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle tai Schindlerin päävalvontaviranomaiselle, eli

SUOMI

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 315
FIN-00181 Helsinki
Puh. +358 10 3666 700
Fax +358 10 3666 735
Sähköposti: tietosuoja@om.fi
Verkkosivusto: http://www.tietosuoja.fi

Muiden Tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löydät täältä: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080


11. Miten turvaamme henkilötietojasi

Henkilötietojesi turvallisuus ja luottamuksellisuus

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tietoturvakäytännöt, säännöt ja tekniset toimenpiteet suojellaksemme hallussamme olevia henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, asiattomalta käytöltä tai luovuttamiselta, luvattomalta muuttamiselta ja laittomalta tuhoutumiselta tai vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä.

Kaikki työntekijämme, kumppanimme, konsulttimme, työläisemme ja henkilötietojen käsittelijämme (eli ne, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme yllä mainittuihin tarkoituksiin), joilla on pääsy henkilötietoihisi ja jotka osallistuvat niiden käsittelyyn, ovat velvoitettuja kunnioittamaan tällaisten tietojen luottamuksellisuutta.


12. Lasten henkilötiedot

Henkilötietoja ei kerätä lapsilta

Schindler ei tietoisesti kerää tietoja lapsilta. Jos Schindler saa tietoonsa, että lapsi on antanut sille henkilötietoja, se pyrkii kohtuullisesti poistamaan tällaiset tiedot tiedostoistaan.


13. Linkit muille verkkosivustoille

Voimme tarjota linkkejä muille kuin Schindlerin verkkosivustoille

Tämä Verkkotietosuojakäytäntö soveltuu vain Sivustoille, eikä kolmansien osapuolten omistamille verkkosivustoille. Voimme tarjota linkkejä muille verkkosivustoille, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Internetin luonteesta johtuen emme kuitenkaan voi taata tällaisten verkkosivustojen tietosuojastandardeja tai ottaa vastuuta muiden kuin Schindlerin Sivustojen sisällöstä.

Tämän Verkkotietosuojakäytännön ei ole tarkoitettu soveltuvan linkitettyihin Schindlerille kuulumattomiin ulkopuolisiin verkkosivustoihin. Sinun tulee noudattaa varovaisuutta ja lukea kyseessä olevan verkkosivuston tietosuojakäytännöt aina, kun avaat linkin toiselle verkkosivustolle.


14. Sosiaalisen median liitännäisten käyttö

Miten käytämme sosiaalisia kirjanmerkkejä (esim. Facebook, Twitter, Google+ tai LinkedIn)

Jos käytät Sosiaalisia kirjanmerkkejä, lähetät tunnistettavia tietoja kyseiselle sosiaalisen median alustalle. Sosiaalisia kirjanmerkkejä käyttävistä henkilöistä syntyvät kommentit tai toiminta eivät ole Schindlerin hallitsemia tai kannattamia, eikä Schindler vastaa tällaisesta. Henkilöt, jotka jakavat Schindlerin sisältöä Sosiaalisten kirjanmerkkien kautta, eivät ole valtuutettuja puhumaan Schindlerin puolesta tai edustamaan Schindleriä. Heidän näkemyksiänsä ja kommenttejaan on pidettävä ainoastaan heidän ominaan eikä Schindlerin.

Tämän Verkkotietosuojakäytännön ei ole tarkoitettu soveltuvan linkitettyihin Schindlerille kuulumattomiin ulkopuolisiin verkkosivustoihin. Sinun tulee noudattaa varovaisuutta ja lukea kyseessä olevan verkkosivuston tietosuojakäytännöt aina, kun avaat linkin toiselle verkkosivustolle.

Schindlerin Ehtojen ja tämän Verkkotietosuojakäytännön säännökset koskien linkkejä muille verkkosivustoille soveltuvat myös Sosiaalisiin kirjanmerkkeihin.

Kolmansien osapuolten sivustot ja sosiaalisen median alustat voivat kerätä henkilötietojasi

Jos käytät Sosiaalisia kirjanmerkkejä, lähetät tunnistettavia tietoja kyseiselle sosiaalisen median alustalle. Sosiaalisia kirjanmerkkejä käyttävistä henkilöistä syntyvät kommentit tai toiminta eivät ole Schindlerin hallitsemia tai kannattamia, eikä Schindler vastaa tällaisesta. Henkilöt, jotka jakavat Schindlerin sisältöä Sosiaalisten kirjanmerkkien kautta, eivät ole valtuutettuja puhumaan Schindlerin puolesta tai edustamaan Schindleriä. Heidän näkemyksiänsä ja kommenttejaan on pidettävä ainoastaan heidän ominaan eikä Schindlerin.

Tämän Verkkotietosuojakäytännön ei ole tarkoitettu soveltuvan linkitettyihin Schindlerille kuulumattomiin ulkopuolisiin verkkosivustoihin. Sinun tulee noudattaa varovaisuutta ja lukea kyseessä olevan verkkosivuston tietosuojakäytännöt aina, kun avaat linkin toiselle verkkosivustolle.


15. Evästeet ja muut tunnistamiskeinot

Mikä on eväste

Eväste on pieni tiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa vierailijan tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Niitä käytetään laajasti, jotta verkkosivustot toimisivat, tai toimisivat tehokkaammin, sekä tarjoamaan tietoja verkkosivuston omistajille.

Evästeiden käyttömme

Verkkosivustomme käyttävät evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita tunnistamistapoja ja paikallista tallentamista (tässä yhdessä “Evästeet”) erottamaan sinut muista verkkosivustomme käyttäjistä ja verkostomme verkkosivustoista. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen silloin, kun selaat verkkosivustoamme ja verkkomme verkkosivustoja ja antaa meidän myös parantaa verkkosivustojamme ja palveluitamme.

Löydät lisää tietoja Sivustoillamme käyttämistämme evästeistä lukemalla Evästekäytäntömme.


16. Muutokset tähän Verkkotietosuojakäytäntöön

Varaamme oikeuden milloin tahansa muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa osia tästä Verkkotietosuojakäytännöstä. Ilmoitamme tällaisista muutoksista soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.