Veiligheid & Kwaliteit

Veiligheid & Kwaliteit

Veiligheid is onze topprioriteit. Wij wensen de veiligheid van de gebruiker en van onze medewerkers te garanderen. Veiligheid is dus een begrip dat overduidelijk aanwezig is in onze onderneming.

Wij bepalen hoge veiligheidscriteria voor onze producten, diensten en procedures. Wij zetten onze medewerkers er toe aan te zorgen voor de veiligheid van hun omgeving, de veiligheid van hun collega’s en hun eigen veiligheid. Bovendien kunnen wij u dankzij onze expertise adviseren, zodat de optimale veiligheid van de gebruikers verzekerd wordt.

  • Wij zorgen dat al onze producten en diensten beantwoorden aan duidelijke richtlijnen, normen en reglementeringen op het gebied van veiligheid.
  • Wij informeren onze klanten over ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en adviseren hen op het gebied van mogelijke aanpassingen van hun installaties (indien nodig).
  • Wij houden rekening met de eventuele risico’s en adviseren de klanten over de te nemen maatregelen om ze te vermijden.

Kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn twee begrippen die nauw met elkaar verbonden zijn. Door producten van hoge kwaliteit aan te bieden en de verschillende kwaliteitsrichtlijnen op te volgen, dragen wij bij tot de fabricage van veilige en betrouwbare producten.

Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com