duurzaamheid, solar, zonnepanelen, solar panels

Energieverbruik & duurzaamheid

Duurzame stadsontwikkelingen vormen een grote uitdaging in de 21ste eeuw voor architecten en ontwerpers. Schindler spant zich in voor projecten met het oog op een duurzame constructie met energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen.


Duurzaamheid vanaf het begin

Bij ons zijn de leverings-, onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen sinds 2001 gecertificeerd volgens ISO 14001. Wij rekenen op de fabricage van hoogwaardige onderdelen die de hulpbronnen beschermen, en ook op het gebruik van herbruikbare materialen.

Door haar energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor liften en roltrappen draagt Schindler in belangrijke mate bij tot de duurzaamheid: van nieuwe installaties tot de installatie van een vervangingsunit, zonder de individuele onderdelen te vergeten.

Dankzij haar technologieën kan Schindler beantwoorden aan de certificaties voor ecologische gebouwen zoals Minergie en LEED (Leadership in Energy and Environmental Design): dit is bijvoorbeeld het geval voor de Prime Tower in Zürich, Zwitserland.

Individuele verbetering

Wij zullen u met alle plezier de mogelijkheden tonen voor een individuele verbetering van de energiebalans van uw lift.

Het energieverbruik verminderen

Wat voor een gebouw geldt, is over het algemeen ook van kracht voor een lift: het grootste deel van de milieu-impact van een gebouw komt voort uit zijn dagelijkse werking. Daarom zijn de liften van Schindler bijzonder energiezuinig.

Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com