Schindler Ultra UV

20.04.2020

De hele wereld wordt momenteel geconfronteerd met de nieuwe uitbraak van het coronavirus (COVID-19). De vraag hoe men effectief oppervlakken kan desinfecteren en de verspreiding van het virus kan beperken is een hot topic geworden.

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden en als aanbieder van aanverwante diensten heeft Schindler een nieuwe oplossing gelanceerd, een handleuning met Ultra UV-apparaat. Nu is handmatig reinigen niet langer de enige methode om leuningen te desinfecteren.

 
Schindler Ultra UV

Elke dag maken meer dan 100 miljoen passagiers gebruik van roltrappen en rolpaden. Wereldwijd staan de leuningen van roltrappen vaak in de top tien van oppervlakken waar het publiek direct wordt blootgesteld aan ziektekiemen en andere schadelijke bacteriën en virussen.

Schone leuningen zijn net zo belangrijk voor de veiligheid van de passagiers, omdat het vasthouden van de leuning een van de beste manieren is om een valpartij te voorkomen. Het stoppen van de verspreiding van bacteriën en virussen in de openbare ruimte is een steeds kritischer punt geworden.

Leuningreinigingsoplossingen van Schindler, zoals hieronder beschreven, dragen bij aan een hoge mate van hygiënebescherming voor de reizigers. Schindler lanceert een roltrap met UV-C ontsmetting !

Ontdek meer over Schindler  Ultra UV…

 

 

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email