Covid-19 Communicatie

24.03.2020

De gezondheid van onze klanten, leveranciers, partners en werknemers, of deze nu op kantoor of in het veld werken, staat bij ons centraal.

Covid-19 verspreidt zich wereldwijd en zeer snel. Terwijl iedereen over de hele wereld zich zorgen maakt, doet Schindler er alles aan om u tijdens deze pandemie te ondersteunen.

Wij zijn ons ervan bewust dat het in deze crisistijd van cruciaal belang is dat wij u in de mogelijkheid stellen  uw activiteiten voort te zetten.  We doen het maximum om onze klanten te blijven bedienen en bekijken dagelijks hoe we het beste aan hun behoeften en eisen kunnen voldoen, ook al vergt dit een aantal aanpassingen in onze dienstverlening.

Het spreekt vanzelf dat we de richtlijnen van de overheid en de relevante gezondheidsautoriteiten strict opvolgen om ons bedrijf operationeel draaiend te houden. Om onze werknemers, klanten en gebruikers te beschermen, hebben we een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

  • We werken onvermoeibaar om operationeel te blijven:
  • Ons kantoorpersoneel werkt van thuis uit maar is wel telefonisch bereikbaar.
  • Onze technici blijven tussenkomen op installaties op voorwaarde dat de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen strikt worden nageleefd.
  • Wij geven de voorkeur aan virtuele ontmoetingen met klanten.

In geval van vragen of bezorgdheden, neem gerust contact op met uw gebruikelijke contactpersoon.

Samen zijn we sterker tegen de verspreiding van het virus. Dus laten we voor elkaar zorgen.

Met onze hartelijke groeten.

 

Documenten

2020/05 Liftgebruik Covid-19 PDF, 

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email