Schindler lanceert EXCELLENCE 5*, een echt rendabele investering

22.09.2015

Schindler België start in september een grote promotiecampagne voor het preventief onderhoud van de in België geïnstalleerde liften.

Het regelmatig onderhoud van een lift is primordiaal voor Schindler. Het garandeert de optimale mobiliteit van de gebruikers en de gemoedsrust van de beheerders, omdat het gelijkstaat aan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Preventief onderhoud

Beter voorkomen dan genezen

Het onderhoud van een lift, ongeacht zijn leeftijd en merk, toevertrouwen aan de experts van Schindler biedt vele voordelen: 300 gespecialiseerde technici doorkruisen België elke dag; de nieuwe terreinorganisatie garandeert een ongekende slagvaardigheid; en vooral, de onderhoudscontracten van Schindler overstijgen duidelijk de standaardvereisten. Tenslotte is een onderhoudscontract een gecontroleerde werkingskost, waarmee storingen en onvoorziene uitgaven vermeden kunnen worden. 

Een gratis onderhoudsjaar voor elk contract EXCELLENCE 5* voor einde 2015

De campagne EXCELLENCE 5* biedt de beheerders en eigenaars een gepersonaliseerd preventief onderhoudscontract aan, gedurende 5 jaar waarvan 1 jaar gratis, ongeacht het type beheerde lift.

Heel wat completer dan het standaardaanbod bevat het onderhoudscontract EXCELLENCE 5*
4 inspecties per jaar en extra veiligheidstests, die niet vallen onder de periodieke inspecties van de controleorganismen.

De technici van Schindler kunnen alle types liften onderhouden, omdat de evolutie van de technologieën en merken deel uitmaakt van hun permanente opleiding. Hun tussenkomst is dus steeds met evenveel expertise en betrouwbaarheid, ongeacht de installatie. 

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email