Apple maakt reclame met Schindler

14.08.2015

Sinds korte tijd kunnen René Saxer en Taylor Yu, ervaren servicetechnici, al jaar en dag werkzaam bij Schindler, vol bewondering bekeken worden in films op de internetsite van Apple. Zij tonen de manier waarop de apparatuur van Apple bij Schindler gebruikt wordt als “digitale gereedschapskist”.

Apple maakt reclame met Schindler
Zo ziet de aan Schindler gewijde pagina er op de internetsite van Apple uit. U ziet hier een belangrijke persoonlijkheid: de servicetechnicus René Saxer van Schindler Zürich.

De voorbeeldige, digitale doordringing in de dagelijkse activiteiten van Schindler heeft zodanig indruk gemaakt op Apple dat dit bedrijf in de toekomst het voorbeeld van Schindler zal gebruiken voor haar eigen marketing. Daarvoor werden filmploegen naar Schindler gestuurd, in Zwitserland en Hongkong, en een team van Schindler-experts was ter plaatse in Silicon Valley bij Apple. Vanaf nu kunnen de films op de internetsite van Apple bekeken worden.

De films tonen hoe Schindler gebruik maakt van Apple-apparatuur als “digitale gereedschapskist”. Deze apparatuur maakt het werk van de veldmedewerkers eenvoudiger, sneller en veiliger en draagt aanzienlijk bij tot het verhogen van het tevredenheidsniveau van de klanten. Door zich zeer goed aan te passen aan de visie “Leadership through Customer Service” doet Schindler al jaren de digitalisering vorderen, juist ook in de sector van de klantenservice.

Al meer dan 20.000 veldmedewerkers van Schindler gebruiken over de hele wereld iPhones of iPads voor onderhouds- en montagewerken. Dit maakt van Schindler een leider qua innovatie in de industrie. Dit zegt tevens het zeer invloedrijke adviesbureau Roland Berger bijvoorbeeld. In een onlangs gepubliceerde studie werden de wereldpioniers in de industrie opgesomd en Schindler maakt daar deel van uit! Bovendien heeft Schindler dit jaar twee onderscheidingen voor haar numerieke innovaties ontvangen, van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en van de Universiteit St. Gallen.

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email