Schindler partner voor nieuwe stadion AA Gent.

19.04.2013

De bouw het nieuwe Artevelde stadion schiet goed op. De nieuwe voetbaltempel van AA Gent moet tegen 30 juni 2013 af zijn. Met een stadion met winkels, fietsenparkings, hotelkamers en een capaciteit van 20.000 supporters willen de Buffalo's verder aan hun toekomst werken.

Stadion AA Gent

AA Gent beschikt dan over een stadion dat conform is met alle UEFA- en FIFA-normen, met ondermeer 1200 businessseats, een hotel met 220 kamers, 1200 parkeerplaatsen en een parking voor 900 fietsen.

Naast het sportief luik zal het stadion ook een uitgesproken zakelijk karakter hebben. Er komt 42.000 m² kantoorruimte en 12.000 m² voor detailhandel.

Stadion AA Gent

Schindler levert voor dit toonaangevende project een breed scala aan mobiliteitsoplossingen waaronder haar nieuwe vlaggenschip product uit de 5000 serie. Dit product zal in juni officieel worden gelanceerd. Tevens is dit het eerste nieuwbouw project waarbij de identiteit van de club in de diverse liften wordt versterkt door gebruik van de Schindler Graphic Walls. Een maatwerk design voor de wanden van de liftcabines dat voor een ware beleving zal zorgen.

Stadion AA Gent

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email