Schindler boekt terreinwinst in het Midden-Oosten

19.01.2013

Mobiliteitsoplossingen geleverd voor drie grote projecten in de regio.

Schindler versterkt haar imago in het Midden-Oosten met high-visibility-contracten voor haar toonaangevende mobiliteitsoplossingen in de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar. "Met deze drie nieuwe, omvangrijke projecten versterkt Schindler haar aanwezigheid in de regio aanzienlijk", aldus Wassim Aboushaar, Directeur van Schindler Middle East. "Het verheugt ons vast te stellen dat dit bij een toenemend aantal belangrijke klanten is opgevallen."

Verenigde Arabische Emiraten: uitbreiding van de luchthaven van Dubai

Schindler levert een bijdrage aan de geplande Fase 3 van de uitbreiding van Dubai International Airport Concourse Four door levering van 45 op maat gemaakte liften, 43 roltrappen, zes rolpaden en het Lobby Vision®-liftmanagementdisplay. De installatie start in april 2013 en zal in september 2014 klaar zijn.

Dubai International Airport

Qatar: Doha Twin Towers

Schindler is aangewezen als enige liftleverancier voor het Twin Towers-project, een multifunctioneel nieuwbouwproject bestaande uit een hotel en kantorencomplex, in de wijk West Bay van Doha. Elke toren heeft 46 verdiepingen en wordt gebouwd op een podium met vier ondergrondse verdiepingen waarin parkeergarages zijn ondergebracht. West Bay is een van de nieuwste wijken in Doha, waar een aantal van de grootste wolkenkrabbers van deze stad zijn gebouwd. Schindler levert voor het project niet alleen 32 liften, maar ook Lobby Vision® en PORT-bestemmingsbesturing. De start van de installatie is gepland voor begin deze maand en moet in september 2013 klaar zijn.

 

Twin Towers in Qatar

Qatar: Doha North Gate Mall and Office Buildings

Schindler is de enige leverancier van mobiliteitsoplossingen voor het project North Gate Mall and Office Buildings, een multifunctioneel bouwproject langs Al Shamal Road, een van de strategisch belangrijkste verkeersaders in Doha. In Fase 1 van dit project levert Schindler 58 liften, 44 roltrappen en twee rolpaden. De installatie startte in januari 2013 en moet in mei 2014 klaar zijn.

Qatar: Doha North Gate Mall and Office Buildings

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email