Schindler opent nieuwe groene liftfabriek in Slowakije

23.10.2013

De allereerste fabriek met de BREEAM-score "uitstekend" in Slowakije versterkt Schindlers engagement voor groei en milieuvriendelijke duurzaamheid.

Schindler kondigt graag de opening van zijn nieuwste fabriek in Dunajská Streda aan die liften zal leveren aan de klanten van Schindler.

De faciliteiten zijn voorzien van de nieuwste groene technologie en zijn bekroond met de BREEAM-score "uitstekend". De gebouwen beslaan een totale oppervlakte van 36.000 m² en de vestiging bevat ook een logistiek centrum voor de Europese markt. De fabriek is uitgerust met de nieuwste productietechnologie om de klantgerichte strategie van Schindler te versterken zodat we de meest concurrerende, uiterst kwaliteitsvolle producten met een korte levertijd kunnen aanbieden.

"We zijn erg blij met de opening van deze nieuwe fabriek in Slowakije. De investering benadrukt onze groeistrategie en engagement om veilige, groene en concurrerende nieuwe producten te leveren aan onze klanten. Wij zijn bijzonder trots dat we de hoogste standaard van groene gebouwcertificaten voor deze unit hebben ontvangen", zegt Jürgen Tinggren, CEO van de Schindler Group. Het is ook een van de eerste industriële gebouwen in Continentaal Europa die de BREEAM-score '"uitstekend" krijgt.

Moderne productievestigingen over de hele wereld

De opening van de nieuwe fabriek in Dunajská Streda is onderdeel van Schindlers wereldwijde groeistrategie voor zes nieuwe groene fabrieken in 2013 en 2015. Naast de fabriek in Slowakije is Schindler momenteel ook productievestigingen aan het bouwen in India, China en Noord-Amerika.

Schindler opent nieuwe groene liftfabriek in Slowakije

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email