Schindler sleept het grootste luchthavenproject van Dubai in de wacht

11.12.2012

Met 45 liften, 43 roltrappen en 6 rolpaden bestemd voor de luchthaven van Dubai heeft Schindler een uiterst prestigieuze aanbesteding op de belangrijke markt van het Midden-Oosten in de wacht gesleept.

Afgaand op het aantal passagiers is de internationale luchthaven van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) nu al nummer elf in de wereld.

De voorziene uitbreidingsfase 3 van terminal 4 zal een nieuwe capaciteitsvergroting met zich meebrengen. Schindler zal aan dit groot project bijdragen met 45 liften die specifiek aan de wensen van de klant aangepast zijn, 43 roltrappen en 6 rolpaden – een opzienbarend succes wanneer men bedenkt dat de onderneming, als Full Service-merk, nog maar relatief kort in dit land bestaat.

Door duurzame en gerichte inspanningen hebben wij onze status van vrij weinig bekende leverancier kunnen omvormen naar de status van betrouwbare leverancier en hebben wij dit grootste project van de regio in de wacht kunnen slepen. Het positief effect van dit belangrijk project is voelbaar in heel het land. « Het is absoluut zeker dat dit project als een katalysator voor andere projecten werkt », verklaart Wassim Aboushaar, uitvoerend directeur van het departement Schindler Midden-Oosten.

Area Management. « Dankzij deze buitengewone referentie zullen potentiële klanten gemakkelijker voor ons opteren. Maar ook intern bewijst het feit dat wij belast zijn met een dergelijk grootschalig project dat, telkens wanneer Schindler zich werkelijk aan een project wil wijden, wij weten dat wij ons doel zullen bereiken. » De installatie van de nieuwe uitrustingen zal begin april 2013 starten en zal in september 2014 afgewerkt zijn.

Contact

Schindler Benelux
Marketing & Communications

Email