Schindler 3000 Plus – de aanpasbare Compacte vervangingslift met grote ontwerpvrijheid

  • Schindler Product Facts
    Hefvermogen: 320 – 1.350 kg
  • Schindler Product Facts
    Hefhoogte: 70 m, 24 stopplaatsen
  • Schindler Product Facts
    Snelheid: 1,0 m/s en 1,6 m/s

Het is geen wonder dat de Schindler 3000 Plus een commercieel succes is: zijn solide prestaties gaan gepaard met een uitstekende betrouwbaarheid en een aantrekkelijk design. Een toegevoegde waarde voor elk gebouw. 


Schindler 3000 Plus – confortable et efficace

Comfortabel en energiezuinig

Met zijn innovatieve aandrijfsystemen en ultramoderne technologie is de Schindler 3000 Plus een milieuvriendelijke en energiebesparende oplossing. De hoogwaardige vervangingslift vervoert passagiers comfortabel en stil en overtuigt door zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.Met zijn innovatieve aandrijfsystemen en ultramoderne technologie is de Schindler 3000 Plus een milieuvriendelijke en energiebesparende oplossing. De hoogwaardige vervangingslift vervoert passagiers comfortabel en stil en overtuigt door zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Schindler 3000 Plus – l’ascenseur de remplacement peu encombrant

Creëer meer ruimte

Optimaal gebruik van de ruimte: Wij passen de Schindler 3000 Plus cabine aan in stappen van 10 mm en combineren dit met een groot aantal verschillende deurbreedtes. Het modulaire ontwerp en de lage bouwhoogte van de flexibele vervangingslift maken het mogelijk om
Het modulaire ontwerp en de lage schachthoogte van de flexibele vervangingslift maken het mogelijk om grotere cabines in bestaande liftschachten te installeren.


Schindler 3000 Plus – portes flexibles

Flexibele deurconfiguratie

De Schindler 3000 Plus biedt verschillende deurvarianten, die individueel in hoogte en breedte kunnen worden geconfigureerd. Dit betekent dat het perfect kan worden geïntegreerd in het bestaande deurkozijn en dat er geen ingewikkelde structurele veranderingen nodig zijn.Ontwerp naar uw smaak

Een bijna oneindige keuze aan kleuren en materialen en talrijke designvarianten voor details zoals panelen, leuningen en verlichting: de Schindler 3000 Plus kan flexibel worden ontworpen om aan het bestaande gebouw en uw behoeften te voldoen.


Liften met TSD

TSD (Temporary Safety Device) kan positief bijdragen aan de hedendaagse architectuur. Het geeft architecten grote vrijheidsgraden om een lift in te plannen in hun ontwerp en esthetisch komt dit het gebouw ten goede, vooral bij complexe dakstrukturen. 


Schindler Service – altijd voor je klaar.

Onze servicetechnici staan altijd tot uw dienst. Wij houden uw liften in de gaten en lossen problemen op voordat ze een probleem voor u worden. En dit zonder onderbreking, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Als je nog problemen hebt, zijn we er zo.


Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com