Schindler Ultra UV

Schindler Ultra UV

De hygiëne garanderen in openbare ruimtes is vandaag de dag van groot belang. Vooral op plaatsen waar er een hoge concentratie is van gebruikers, zoals ziekenhuizen, luchthavens, stations, winkelcentra, expositieruimtes en sportstadiums is dit een uitdaging. We stellen u daarom graag de ideale oplossing voor de leuningen van uw roltrappen en rolpaden voor.

Het probleem

Rolpaden en roltrappen worden dagelijks door duizenden mensen gebruikt. Ze kunnen daarom makkelijk een broeihaard worden voor virussen, bacteriën en andere micro-organismen.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat ten minste 43% van de leuningen van roltrappen zwaar vervuild is.

Rechtstreeks contact tussen de hand en de – op de leuning afgezette – bacteriën kan leiden tot infecties, die de gezondheid van mensen in het gedrang kunnen brengen.


De oplossing

Schindler Ultra UV is de meest eenvoudige en praktische oplossing voor de constante en efficiënte reiniging van roltrappen en rolpaden.

Schindler Ultra UV maakt gebruik van twee speciale LED-lampen, geïnstalleerd in het apparaat, met UV-C-kiemdodende stralen voor een volledig ontsmettingseffect.

Schindler Ultra UV maakt gebruik van twee speciale LED-lampen, geïnstalleerd in het apparaat, met UV-C-kiemdodende stralen voor een volledig ontsmettingseffect.

Constante en onzichtbare bescherming

Het apparaat maakt gebruik van de kiemdodende eigenschappen van UV-C ultraviolet licht. De leuning wordt vanop korte afstand bestraald met een speciale LED-lamp. Hierdoor wordt de genetische structuur van de bacteriën en virussen vernietigt.
Wanneer een micro-organisme wordt blootgesteld aan UV-C-licht, worden de celkernen zodanig gemodificeerd dat de celdeling en dus de voortplanting wordt geremd en de micro-organismen worden vernietigd.

Informatie voor de gebruiker

Schindler Ultra UV is even effectief als discreet. Het apparaat is onzichtbaar voor gebruikers omdat het in de interne mechanismen van de roltrap of loopband is geïnstalleerd. Dankzij een bijgeleverd communicatiekit worden de gebruikers geïnformeerd over het veilig gebruik van het apparaat.

Toepassingsgebied

UV CleanTouch is beschikbaar voor alle roltrappen en rolpaden.

 

Contact

Schindler N.V.
Bronstraat 15
1060 Brussel

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70