Schindler Urban Mobility

Investeren


Investeer in de toekomst

Net zoals een gebouw heeft ieder product een bepaalde levenscyclus. Zo zijn ook liftinstallaties op een gegeven moment aan modernisering of vervanging toe, ongeacht het Koninklijk Besluit. Schindler heeft hiervoor verschillende kostenefficiënte oplossingen uitgewerkt, die jarenlange veiligheid, betrouwbaarheid en toegankelijkheid garanderen. Een investering in de toekomst van uw gebouw, die zichzelf zal terugverdienen.

Veiligheid

De kans op een ongeval is erg klein, maar de eventuele gevolgen zijn groot. Door modernisering worden de veiligheidsrisico’s tot een minimum beperkt, zodat de gebruikers met een veilig gevoel de lift kunnen gebruiken.

Ook de medewerkers van het onderhoudsbedrijf en controleorganisme kunnen zo in veilige omstandigheden hun werkzaamheden uitvoeren.

Betrouwbaarheid

U moet op uw liftinstallatie kunnen vertrouwen. Personeel, bewoners en gasten mogen geen moment ongewenst stil komen te staan. Onze systemen en onderdelen garanderen de hoogste mate van betrouwbaarheid. Zo voorkomt u hinder, overlast en onnodig hoge servicekosten.

Toegankelijkheid

Rolstoelgebruikers, ouderen, ouders met kinderwagens, reizigers met koffers: iedereen moet comfortabel gebruik kunnen maken van een lift. Voor de optimale toegankelijkheid van uw lift zijn er vele mogelijkheden; soms is zelfs een eenvoudige aanpassing al voldoende. We vertellen u er graag meer over.

Uitstraling

Onze liften zijn een representatieve verrijking van uw gebouw. Met de door ons ontwikkelde moderniseringsoplossingen kunnen we uw kooi-interieur aanpassen aan de wensen van deze tijd. Het is ook mogelijk om uw bestaande lift met minimale optische veranderingen aan te passen (aan de richtlijnen van het Koninklijk Besluit), zodat het karakter van uw lift behouden blijft. Het design is modern, de materialen die we gebruiken zijn van superieure kwaliteit.

Ecologisch voordeel

De modernisering of volledige vervanging van uw liftinstallatie(s) zal de energiekosten drastisch verlagen. Goed voor het milieu en voor uw budget. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die het grootste rendement opleveren.

Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com