Graphic Walls

Een lift is een ideaal middel om rechtstreeks of onrechtstreeks met de gebruiker te communiceren. Door een unieke sfeer in de lift te creëren, neemt de gebruiker deel aan een totaalervaring.

Graphic Walls Ziekenhuizen

Met Graphic Walls kunt u uw (nieuwe of bestaande) lift als communicatiemiddel gebruiken. Dankzij een exclusieve samenwerking met een gerenommeerd studiebureau kunnen wij een uniek product aanbieden van superieure kwaliteit, zowel technisch als grafisch. Ziehier enkele toepassingsvoorbeelden van onze Graphic Walls:

  • Efficiënt communicatiemiddel
  • Eerste unieke indruk
  • Speciale sfeer
  • Visitekaartje van de organisatie of het kantoor
  • Aanvulling of verlenging van een business concept of de huisstijl van de onderneming
  • Aangename sfeer
  • Promotiemiddel
  • Promotie van uw identiteit
Graphic Walls Hotels

Kenmerken en veiligheid

De materialen gebruikt in de productie van Graphic Walls hebben verschillende voordelen. De gebruikte folie heeft een brandvertragende werking en is volledig krasbestendig.

De toepassing van Graphic Walls op Dibond-voorzetwanden zorgt voor geluidsisolatie.

Graphic Walls Woongebouw

Standaardcollectie of ontwerp op maat

Schindler biedt een basiscollectie aan, die jaarlijks vernieuwd wordt. U kunt uw keuze maken om snel en eenvoudig een unieke ervaring te creëren.

Met Graphic Walls kunt u ook onze oplossingen afstemmen op uw wensen. U kunt er uw logo en visuele identiteit in opnemen, de kleur, typografie, een specifiek thema, enz. kiezen. Alles kan aangepast of geïntegreerd worden in functie van uw idee of uw project.

Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en stellen u een project op maat voor, waarvan de technische, praktische en creatieve kenmerken in perfecte harmonie zijn.

LED screen

LED-schermen van Schindler

De schermen van Schindler voor wanden en inkomhallen maken gebruik van LED-technologie. Ze zorgen voor zeer gerichte communicatie, omdat u uw bericht op elk moment in functie van uw bezoekers kunt aanpassen.

Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com