Schindler Ahead - Smart Urban Mobility

Schindler Ahead Smart Urban Mobility

  • Schindler Product Facts
    Beschikbaarheid
  • Schindler Product Facts
    Transparantie
  • Schindler Product Facts
    Comfort

Schindler Ahead is ons digitale portfolio voor slimme liften en roltrappen. Het analyseert cloudgebaseerde gegevens voor verbeterde beschikbaarheid, transparantie en comfort en gebruiksgemak. Digitale connectiviteit zorgt voor eenvoudig onderhoud en beheer van de installatie, terwijl er meer comfort wordt geboden aan passagiers.


Schindler Ahead maakt gebruik van het potentieel van Internet of Things (IoT) om oplossingen aan te bieden die de digitale levensstijl perfect aanvullen. Het verbetert de diagnostiek, betrouwbaarheid van de service en de gezondheid van de installatie op lange termijn. Onze digitale oplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur – wat positief is voor eigenaars van gebouwen, managers als bewoners.


Aanvaarding van IoT

Aanvaarding van IoT

Met Schindler Ahead krijgen klanten toegang tot de vele voordelen van IoT om digitale transformatie voor liften en roltrappen te vergemakkelijken. Schindler Ahead levert veilige, betrouwbare en efficiënte mobiliteitsoplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Nauwkeurige diagnose is de eerste stap naar minder en kortere uitvaltijden en uiteindelijk een hogere klanttevredenheid.Schindler Ahead-oplossingen helpen onregelmatigheden te identificeren voordat ze de prestaties van de installatie beïnvloeden. Met nauwkeurige diagnostiek kunnen serviceonderbrekingen worden geminimaliseerd of zelfs worden voorkomen.

Real-time informatie

Real-time informatie

Schindler Ahead heeft het eerste volledig gesloten-lusplatform in de branche ontwikkeld dat real-time informatiestromen mogelijk maakt. Dit verbetert de dagelijkse werking en communicatie tussen onderhoudstechnici, gebouwbeheerder en bewoners aanzienlijk.

Gepersonaliseerde oplossingen

Gepersonaliseerde oplossingen

Afhankelijk van de locatie, het aantal passagiers en verkeerspatronen, varieert de mate van zorg die nodig is voor liften aanzienlijk. Met Schindler Ahead kunnen klanten een groot aantal aanpassingsopties krijgen en de opties kiezen die het beste aansluiten bij hun dagelijkse behoeftes.


Downloads

Ahead Core (EN)
Vereiste voor connectiviteit en toegang tot de digitale oplossingen van Schindler Ahead
PDF, 
Ahead Connectivity (EN)
Digitale connectiviteit om dagelijks te verbeteren operaties en algehele welzijn van de installatie
PDF, 
Ahead ActionBoard (EN)
Een eenvoudige, eenvoudig te gebruiken interface om op de hoogte te blijven van de prestaties van de installatie
PDF, 
Ahead RemoteMonitoring (EN)
Permanent bewaakte installaties voor betere serviceschema
PDF, 
Ahead DigitalAlarm (EN)
24/7 nooddienst die zelfs tijdens werkt in geval van stroomstoring
PDF, 

Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com