Producten Stedelijke mobiliteit

Onze producten, technologieën en diensten zijn echte referenties op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat een miljard mensen in alle uithoeken van de wereld elke dag vertrouwen stellen in Schindler.


Liften

De mobiliteitsoplossingen van Schindler verzekeren toegankelijkheid voor iedereen. Wij helpen architecten, eigenaars en aannemers om waarde toe te voegen aan elk type gebouw: van het eerste planontwerp tot het toezicht op de werkzaamheden, via de uitvoering en modernisering. Onze producten, technologieën en diensten zijn echte referenties op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat een miljard mensen in alle uithoeken van de wereld elke dag vertrouwen stellen in Schindler.

Roltrappen

Roltrappen vormen de ideale oplossing om een groot aantal passagiers naar boven of naar beneden te vervoeren. In winkelgalerijen en luchthavens vervoeren de roltrappen van Schindler grote menigtes snel en in alle veiligheid. Zowel binnen als buiten, in openbare of commerciële ruimtes biedt Schindler de ideale mobiliteitsoplossing.

Rolpaden

Lange afstanden afleggen met bagage en transportwagentjes in openbare ruimtes kan ook zonder moeilijkheden plaatsvinden. Met de rolpaden van Schindler kunnen lange afstanden snel en comfortabel afgelegd worden. De horizontale of hellende rolpaden zijn snel te installeren, betrouwbaar en energiezuinig.

Trafiekbeheer

Dankzij het bestemmingsbesturingssysteem is Schindler de pionier op het gebied van passagiersvervoerbeheer. Dit interactief systeem beperkt de toegang en optimaliseert de trafiek tijdens piekperiodes. Het kan zelfs voor de huurders gepersonaliseerd worden en laat modernisering toe zonder de transportcapaciteit te reduceren. Hierdoor kunt u het maximum van de mobiliteitsoplossing voor uw gebouw bereiken.

Contact

Schindler N.V.
Bronstraat 15
1060 Brussel

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70