Ziekenhuizen - Betrouwbaarheid en efficiëntie waar ze meest van tel zijn

Ziekenhuizen Betrouwbaarheid en efficiëntie waar ze meest van tel zijn

Betrouwbaarheid is van kapitaal belang bij het ontwerpen van mobiliteitsoplossingen bestemd voor gezondheidszorginstellingen. Onze producten zijn zodanig ontworpen dat patiënten zich goed en veilig voelen. Ze garanderen bovendien maximale efficiëntie en laag energieverbruik.


Uiterst nauwkeurige technologie

Elke zorginstelling moet uitgerust zijn met betrouwbare en comfortabele liften. Alle logistieke stromen moeten in perfecte harmonie zijn. De lift moet tegelijkertijd de patiënt, zijn bed, het begeleidend personeel en de medische apparatuur in alle veiligheid kunnen vervoeren.

Schindler heeft speciale besturingssystemen ontwikkeld, die de verschillende stromen van bezoekers, patiënten en personeel kunnen opsplitsen. Een oplossing die zorgt voor een optimale en efficiënte beschikbaarheid van de liften en die elke gevaarlijke situatie vermijdt.

Duurzaam design

De beddenliften van Schindler zijn speciaal ontworpen voor zorgcentra en bejaardentehuizen. Ze zijn tegelijkertijd duurzaam en aantrekkelijk en bieden voldoende ruimte voor de patiënten en medische apparatuur.

Bovendien is de lift voorzien van specifieke besturingsopties voor de nooddiensten en het onderhoudspersoneel.


Referentie: AZ DELTA

Referentie: AZ ZENO


Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com