Schindler Urban Mobility

Een comfortabele thuis

Voor Schindler is het duidelijk dat de piekuren in een woongebouw de uren zijn waarop de bewoners ‘s morgens vertrekken of ’s avonds thuis komen. Schindler heeft dit goed begrepen en helpt u bij het ontwerpen van comfortabel personenvervoer in dagelijkse situaties.

Contact

Schindler N.V.

Bronstraat 15
1060 Brussel

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70

Comfortabele mobiliteit

Schindler biedt oplossingen aan, die zowel voor de bewoners als de eigenaars van de gebouwen geschikt zijn. Hun verlichting, bedieningspaneel en kleuren passen perfect bij de architectuur van het gebouw.

Zo voelen de bewoners zich dadelijk thuis. Onze liften bieden hoog vervoercomfort en stille werking.

Ecologisch

Al onze liften zijn veilig en milieuvriendelijk. Ze bevatten geen enkel gevaarlijk materiaal of schadelijke organische verbinding. Bovendien maken ze gebruik van technologieën met laag energieverbruik zowel in stand-by als tijdens werking.

U kunt zelfs nog meer besparen met de regeneratieve aandrijfsystemen van Schindler. Ze voeren de stroom terug naar het net om elders in het gebouw gebruikt te worden.

Personenliften van Schindler

We kennen deze soort liften nog op de dag als vandaag. Ze zijn zelfs onmisbaar geworden in onze samenleving.

Geschiedenis van onze personenlift
Reeds in 1912 installeerde Schindler elektrische personenliften. Deze worden ook wel passagiersliften genoemd. Deze soort lift was toen een luxueus item in een gebouw en meestal alleen weggelegd voor de rijken of meest welvarende onder de bevolking. Een lift bestond toen uit houten kooien voorzien van de meest elementaire onderdelen en vooral herkenbaar aan de typische metalen schuifhekjes die je zelf manueel open en dicht moest doen vooraleer de passagierslift kon vertrekken.

Rond 1928 was de passagierslift al niet langer meer een luxeproduct onder de rijken. De lift werd ook meer en meer voor andere doeleinden gebruikt. Maar voor velen was het leven hard en de echte revolutie en doorbraak kwam er vooral na de tweede wereldoorlog.

Tegen 1960 draaide de bouw op volle toeren en werden er massaal liften geïnstalleerd. Passagiersliften werden ook steeds hoger en hoger in de steden.
In de jaren tachtig begon Schindler aan het Aziatische avontuur waar deze liften werden ontwikkeld om aan de meest veeleisende vragen te kunnen beantwoorden.

De personenlift zoals we hem nu kennen
Tot op de dag van vandaag worden onze liften met Zwitserse precisie ontwikkelt en gebouwd. Over de jaren heen en met de ervaring die Schindler had opgebouwd evolueerde we meer en meer naar passagiersliften volgens een bepaalde standaard.

Deze soort lift is vandaag niet meer weg te denken uit ons leven. Bovendien leggen bepaalde normeringen vandaag vast wanneer een gebouw van een lift voorzien moet worden. Persoonlijke vrijheid, ook voor mindervaliden, precies wanneer nodig.

Verder wordt vandaag volop ingezet op energiezuinige personenliften met een precisietechniek voor stille werking en minder geluidsoverlast.

Personenliften die Schindler te bieden heeft
De designopties van onze liften passen bij de architectuur van uw gebouw en door hun systeemtechniek kunnen ze eenvoudig in uw residentiele woon- en kleine tot middelhoge commerciële gebouwen ingepland worden.

De liften van Schindler bieden een ruime designkeuze van verschillende kant-en-klare decorlijnen om perfect te passen. Met een keuze uit meerdere kleuren voor wanden en vloeren - van hedendaags tot briljant - kan de juiste interieursfeer eenvoudig gecreëerd worden.

Neem contact op met uw adviseur van Schindler voor meer informatie.


Referentie: De Munt, Roeselare

De Munt, Roeselare
roeselare_de_munt_10.jpg
roeselare_de_munt_10.jpg
roeselare_de_munt_11.jpg
roeselare_de_munt_11.jpg
roeselare_de_munt_15.jpg
roeselare_de_munt_15.jpg
roeselare_de_munt_22.jpg
roeselare_de_munt_22.jpg
roeselare_de_munt_3.jpg
roeselare_de_munt_3.jpg
roeselare_de_munt_4.jpg
roeselare_de_munt_4.jpg
roeselare_de_munt_6.jpg
roeselare_de_munt_6.jpg
roeselare_de_munt_7.jpg
roeselare_de_munt_7.jpg

Referentie: De Kaai, Haaselt

De Kaai, Haaselt
haaselt_de_kaai_1.jpg
haaselt_de_kaai_1.jpg
haaselt_de_kaai_10.jpg
haaselt_de_kaai_10.jpg
haaselt_de_kaai_13.jpg
haaselt_de_kaai_13.jpg
haaselt_de_kaai_14.jpg
haaselt_de_kaai_14.jpg
haaselt_de_kaai_2.jpg
haaselt_de_kaai_2.jpg
haaselt_de_kaai_4.jpg
haaselt_de_kaai_4.jpg
haaselt_de_kaai_7.jpg
haaselt_de_kaai_7.jpg