Transport - Veilig en snel

Transport Veilig en snel

Treinstations en luchthavens zijn druk bezochte plaatsen, waar mensen zich snel en probleemloos willen verplaatsen van punt A naar punt B. Zij willen niet opgehouden worden door lange wachtrijen. Schindler bereikt dit comfort door betrouwbare, optimaal geplaatste liften, roltrappen en rolpaden, zodat iedereen zich vlot kan verplaatsen.


Precies concept

Schindler vervoert elke dag miljoenen mensen en legt daarbij de nadruk op de behoeften van elke passagier. De liften en roltrappen van Schindler werken met feilloze precisie.

Ze beantwoorden dan ook aan de specifieke eisen van luchthavens, treinstations en hun passagiers. Onze liften zijn gekend om hun stop- en nivelleernauwkeurigheid. De liften van Schindler zijn eenvoudig te gebruiken, efficiënt, veilig en duurzaam.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Onze producten zijn geavanceerd, robuust en groot genoeg om geladen bagagewagentjes te vervoeren. Ze beschikken over bedieningspanelen met brailleschrift en grote drukknoppen voor gebruiksgemak in alle omstandigheden.

Onze onderhoudsteams zijn altijd in de buurt en garanderen dus de beschikbaarheid en goede werking van uw lift, roltrap of rolpad op elk moment van de dag.


Referentie: Treinstation, Zaventem

Referentie: Treinstation, Luik


Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com