Slimme brievenbus

De nieuwe brievenbus van de toekomst
Naarmate steden groeien en de digitale technologie zich verder ontwikkelt, verandert de levensstijl van stadsbewoners.  Schindler wil innovatieve technologie promoten, die aan deze veranderende consumptiegewoonten en levensstijlen in steden een oplossing kan geven. Slimme brievenbussen kunnen hier een belangrijke meerwaarde bieden.

Krachten bundelen voor een slimme brievenbus
Schindler vervoert dagelijks meer dan 1 miljard personen met hun liften.  Het is onze missie en ons engagement om de levenskwaliteit van onze liftgebruikers en stadsbewoners te verbeteren. Door onze krachten te bundelen met het Belgische Bringme kunnen we dit engagement naar een hoger niveau tillen.

Door de samenwerking met dit technologiebedrijf, wil Schindler werken aan een moderne duurzame verstedelijking te beginnen vanaf de inkomhal van elk gebouw.

Inspelen op de huidige behoeftes en gewoontes
De huidige lobby’s of inkomhallen zijn niet aangepast aan de werkelijke behoeften en gewoonten van vandaag en bestaan nog steeds uit dure, traditionele systemen.

Echter Bringme lanceerde een slimme brievenbus en een alles-in-één oplossing, die Schindler toelaat meer comfort voor de bewoners te kunnen bieden en tegelijk lagere installatiekosten in de inkomhal garandeert.  Bringme voldoet met deze slimme brievenbus aan de behoeften van moderne bewoners én projectontwikkelaars waarmee men 40% op de bouwkosten kan besparen op de technieken in de inkomhal.

Het combineert een deurbelfunctie, pakket boxen, slimme brievenbussen, een sleuteltoegang en camerabewaking. Door deze technologie kunnen de bewoners van appartementen en kantoorgebouwen pakketten en post veilig verzenden en ontvangen, op een tijdstip dat hen uitkomt. Tijdens dit hele proces houdt de Bringme-App hen op de hoogte.

Zorgeloos bestellen door middel van een slimme brievenbus
Deze levensstijl maakt het noodzakelijk om producten en diensten online te kunnen bestellen met één klik zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de ontvangst van hun bestellingen.  Mensen willen hun pakketten ook kunnen ontvangen wanneer ze niet thuis zijn, ze willen zien wie er aanbelt of voor wie ze de deur dienen te openen. Hiermee is de oude metalen kast, waar onze postbode een brief in deponeerde, hervormt tot een hypermoderne logistieke slimme brievenbus van waaruit kan ontvangen en verzonden worden.

Slim, snel, gemakkelijk, goed voor het milieu en een gigantische timesaver!

Meer info…!

Neem contact op!

 

Contact

Schindler N.V.

Bronstraat 15
1060 Brussel

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70