Mobiliteitsoplossingen

Wanneer kies je voor een mobiliteitsoplossing van Schindler?
Perfectie vormt een hele uitdaging in een modern gebouw.  Stel je een complex gebouw voor waarin jezelf één of meerdere liften moet gebruiken en tegelijkertijd toegang wil krijgen tot beveiligde zones, afdelingen, gangen, deuren enz. – en dat terwijl u alleen maar op uw bestemming wil raken.

Vereenvoudiging door mobiliteitsoplossingen
In de moderne architectuur vind je vaak ook gebouwen waar niet alle liften op alle verdiepingen stoppen. Van een mobiliteitsuitdaging gesproken! Bovendien dient men te allen tijde de voorschriften rond capaciteit van liften en wachttijden door de gebruikers op deze liften te respecteren. 

Een complexe situatie kan door Schindler sterk worden vereenvoudigd. Om zicht te krijgen op het mobiliteitsprobleem is een consultatiegesprek over het gebouw en zijn gebruik aanbevolen.

Mobiliteitsoplossingen voor elk type gebouw
Met onze gesofisticeerde software en kennis die we reeds 35 jaar succesvol aanwenden brengen we vandaag niet alleen oplossingen in nieuwe gebouwen, maar kunnen we ook bepaalde situaties in bestaande gebouwen verbeteren.

Onze oplossing bestaat uit de implementatie van onze PORT-technologie. Je kan dit zien als een intelligent besturingssysteem voor liften uitgebreid met de nodige terminals op cruciale plaatsen, zones, deuren enz.- waardoor men de toegangscontrole integreert en koppelt aan personenliften & goederenliften volgens gedefinieerde restricties.

Toegang verkrijgen door middel van mobiliteitsoplossingen
De toegangscontrole van deze oplossing zorgt dat de waakzaamheid en de beveiliging binnen het gebouw gewaarborgd blijft.  Gezien de communicatie met de gebruikers zo eenvoudig mogelijk en efficiënt dient te verlopen worden er op bepaalde plaatsen terminals voorzien met een hele reeks aan optionele modaliteiten. 
Zo maken: voorgeprogrammeerde liftoproepen, voorspellende liftoproepen per individu, contextuele bediening, aanraakvrije bediening, infotainment, lift blokkeringen in bepaalde gevallen, het voorkomen van onrechtmatig gebruik van badges standaard deel uit van de mobiliteitsoplossingen van Schindler.

Met PORT-technologie heeft Schindler gedacht aan iedereen. Want iedereen is nu eenmaal anders! Door altijd de exacte vereisten van een gebruiker te kennen, of het nu gaat om meer tijd, andere begeleiding, meer ruimte, een specifieke kooi of wat dan ook, zorgt de PORT-technologie ervoor dat de rit afgestemd is op ieder zijn behoeften.

Neem contact op!

 

Contact

Schindler N.V.

Bronstraat 15
1060 Brussel

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70