Goederenliften

Een Schindler goederenlift nodig?
Wat zijn de benodigde afmetingen? Voor welke toepassing moet deze lift dienen? Aan welk hefvermogen had u gedacht? In welke omgevingscondities dienen deze liften te functioneren?

Dit zijn zowat de eerste vragen die Schindler medewerkers stellen als mensen ons contacteren in hun zoektocht naar een passende lift.

Een goederenlift toepasbaar voor elk gebruik
Schindler liften heeft voor elk gebruik en toepassing een pasklaar antwoord. Uit ervaring weten we dat elke klant zijn specifieke oplossing verdient. Daarom dat een consultatiegesprek vooraf meer inzicht voor de klant kan brengen. Dit komt het project nadien ten goede.

Onze liften moeten vooral eenvoudig en betrouwbaar zijn. No nonsens! Ze moeten robuust gebouwd zijn en bijna letterlijk tegen een stootje kunnen. Dat is de reden waarom Schindler voor deze categorie van liften een uiterst flexibel gamma heeft ontwikkeld.  Of het nu gaat om kantoorgebouwen, ziekenhuizen, winkelcentra, metro- of treinstations, met een lift van Schindler kom je er wel!

Het hefvermogen van een goederenlift
Door hun breed toepassingsgebied heeft Schindler zijn liften zodanig ontworpen dat ze zowel zeer ruim en met een hoog hefvermogen kunnen worden aangeboden alsook comfortabel, stil en zeer toegankelijk zijn voor welke toepassing dan ook. Ze vormen een standaardoplossing zonder beroep te moeten doen op een speciale lift op maat. Gedesigned voor het ruwere werk met stevige draagramen voor de kooi maar toch zoveel als mogelijk geoptimaliseerd naar een zo efficiënt mogelijk energieverbruik.

Voor de meeste toepassingen zijn goederenliften heden ten dage elektrisch tot en met 4 ton hefvermogen. Uiteraard maken we ook goederenliften op maat voor zeer zware lasten indien de klanten met specifieke vereisten zitten. Deze liften kunnen ook voorzien worden van meer gesofisticeerde liftbesturingen zoals ons PORT-systeem om de bestemmingstijden voor personeel, patiënten & goederen te optimaliseren.

Schindler liften gaat geen enkele uitdaging uit de weg! Neem contact met ons op voor Schindler goederenlift!

 

Contact

Schindler N.V.

Bronstraat 15
1060 Brussel

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70