Gebouwtypes - Onze oplossingen voor uw gebouw

Gebouwtypes Onze oplossingen voor uw gebouw

Schindler laat gebouwen van architecten, eigenaars en aannemers tot hun recht komen. De mobiliteitsoplossingen beantwoorden aan alle behoeften, vanaf de eerste ontwerpen bij het inplannen tot het beheer en de modernisering. De producten van Schindler zijn gekend om nieuwe criteria te definiëren op het gebied van kwaliteit en veiligheid.


Geïnspireerd door uw eisen

Elk gebouw is uniek. In zorginstellingen levert Schindler zekere en beschikbare mobiliteit. Schindler levert installaties bestemd voor intensief gebruik in openbare ruimtes in winkelgalerijen. En waar de veiligheid primordiaal is, stelt Schindler de gepaste mobiliteitsoplossing voor. Ongeacht de plaats van installatie stelt Schindler een perfect aangepast product voor.

Ontworpen om efficiënt te zijn

Zoals bekend luistert Schindler naar de gebouwbeheerders en begrijpt ze de bijzondere behoeften van hun passagiers vooraleer een project te beginnen. Dit garandeert een echt efficiënte en comfortabele mobiliteitsoplossing voor uw gebouw. De bewakingssystemen van Schindler bijvoorbeeld signaleren en vermijden onderbrekingen ten behoeve van de toegankelijkheid en het comfort van iedereen.


Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com