Schindler Urban Mobility

Onze interactieve tools

Schindler biedt u de mogelijkheid om te beschikken over online diensten. Deze eenvoudig te gebruiken tools beantwoorden aan uw behoeften op het gebied van transparantie en innovatie.

Contact

Schindler N.V.

Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos
België

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70

Schindler Dashboard

Schindler Dashboard

Schindler Dashboard is uw persoonlijke online informatie en documentatie platform. Het bevat alle feiten, gegevens en de gerelateerde onderhoudsplanning voor alle liften. In combinatie met Schindler Direct krijgt u ook toegang tot real-time updates.


Schindler Digital Plan

Schindler Digital Plan is de snelste weg om uw liften te configureren!

Schindler stelt een nieuwe tool voor architecten voor. Het Schindler Digital Plan is een snelle manier om liften te integreren in uw plannen. Meer nog, het geeft op basis van een aantal parameters advies over welke liften er voorzien moeten worden, hoeveel het er moeten zijn en wat de gewenste capaciteit is.


Schindler Draw, creëer uw roltraptekeningen

Met Schindler Draw kunt u rechtstreeks roltraptekeningen op de exacte schaal van uw project integreren. Het is niet nodig software te installeren of te downloaden – u werkt online! Met een eenvoudige muisklik hebt u toegang tot uw gepersonaliseerd Work Center, waar u roltraptekeningen kunt creëren, bewaren, oproepen en downloaden.