Schindler, zin voor dienstverlening

Schindler, zin voor dienstverlening

Elk gebouw heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigen bezoekers en zijn eigen mobiliteitsstromen. Deze bijzondere kenmerken vereisen een gericht onderhoud, dat perfect aangepast is aan het gebouw en zijn gebruikers.


Internationale omvang, lokaal objectief

Om te voldoen aan de onderhoudsbehoeften van uw installatie(s), heeft Schindler preventieve onderhoudsmaatregelen uitgewerkt: Schindler Excellence.

Dankzij ons nationaal dienstennetwerk zijn wij altijd vlak bij u. Onze serviceleaders, onze installateurs en onze specialisten zijn in alle uithoeken van het land aanwezig en kunnen daarom snel optreden. Bovendien kunt u ons 24 uur op 24 bereiken via onze oproepcentrum.


Schindler Excellence

Om u beter van dienst te zijn, denken wij bij Schindler in uw plaats. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften. Wij identificeren samen met u uw eventuele problemen.

Expertise en onderhoud

Onze verbintenissen bij al onze contracten hebben tot doel: de kwaliteitsservice, de beschikbaarheidsgarantie en de slagvaardigheid van onze medewerkers.

Schindler Ahead ActionBoard

ActionBoard is een compleet informatieplatform dat een up-to-date overzicht geeft van de activiteiten van uw liften en roltrappen.

Contact

Schindler N.V.
Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos

Tel. +32 2 535 82 11
Fax +32 2 535 82 82
Storingsinterventie: 0800 170 70
info.be@schindler.com