Schindler Urban Mobility

Schindler, zin voor dienstverlening

Elk gebouw heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigen bezoekers en zijn eigen mobiliteitsstromen. Deze bijzondere kenmerken vereisen een gericht onderhoud, dat perfect aangepast is aan het gebouw en zijn gebruikers.


Internationale omvang, lokaal objectief

Om te voldoen aan de onderhoudsbehoeften van uw installatie(s), heeft Schindler preventieve onderhoudsmaatregelen uitgewerkt: Schindler Excellence.
Dankzij ons nationaal dienstennetwerk zijn wij altijd vlak bij u. Onze serviceleaders, onze installateurs en onze specialisten zijn in alle uithoeken van het land aanwezig en kunnen daarom snel optreden. Bovendien kunt u ons 24 uur op 24 bereiken via onze oproepcentrum.


Schindler Ahead ActionBoard

ActionBoard is een compleet informatieplatform dat een up-to-date overzicht geeft van de activiteiten van uw liften en roltrappen.


Schindler Excellence

Service betekent voor ons meekijken en vanuit uw perspectief proberen mee te denken.


Renovaties

Een eenvoudige renovatie van uw installatie kan een grote meerwaarde voor uw gebouw betekenen. Schindler biedt diverse renovaties aan betaalbare prijzen aan voor liften, roltrappen en rolpaden.

Deze renovaties zijn speciaal ontwikkeld om de prestaties, duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid te verhogen, maar dienen ook om het design, het comfort of de toegankelijkheid van de installatie te verbeteren.

Contact

Schindler N.V.

Humaniteitslaan 241 A
1620 Drogenbos
België

Tel. +32 (0)2 535 82 11
Fax +32 (0)2 535 82 82

Storingsdienst Tel. 0800 170 70