In onze Operations

In onze Operations

Je kunt directe waarde aan onze klanten leveren door je carrièrepad op te bouwen in een van de volgende functies.


Field Operations

Als collega in onze afdeling Field Operations neem je deel aan de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden van de vestiging waar je werkt. Dit omvat het beheren van de middelen en kennis van Schindler voor marktgerichte activiteiten om klanttevredenheid, maximaal rendement en veiligheid, inzet en ontwikkeling van de medewerkers te waarborgen.

Bestaande installaties, Modernisaties, Nieuwe installaties

Als je voor onze afdeling Bestaande installaties (EI), Modernisaties (MOD) en Nieuwe installaties (NI) werkt, zul je je richten op het identificeren van de behoeften van de klant voor elk marktsegment, het uitstippelen van verkoopstrategieën, het productbeheer en de uitvoering teneinde de klanttevredenheid, de efficiëntie en de winst te verbeteren.

Technical en Field Support

Een carrière in onze organisatie voor Technical en Field Support plaatst je in de frontlinie van ons bedrijf. Je draagt bij aan de levering van hoogwaardige engineering door de invoering van uitstekende installatie- en onderhoudsmethoden en -normen. Je helpt je vestiging bij het waarborgen van de hoogste niveaus van praktijkopleiding, praktijkdocumentatie en certificering van technici evenals bij het verlenen van optimale praktijkondersteuning voor complexe technische opdrachten.

Talent & Development Specialist Belux

Femke Bellemans

Tel: 02 535 84 32

jobs.be@schindler.com