Onze waarden Hoe wij onszelf gedragen

Het huidige succes van Schindler wordt gedreven door zijn inzet voor traditionele kernwaarden zoals dienstverlening aan de klant, kwaliteit en veiligheid, in combinatie met zijn belangrijkste troeven: creativiteit en innovatie om intelligente oplossingen te produceren die voorzien in de behoeften van zijn klanten.


Veiligheid

Meer dan 60.000 medewerkers werken de klok rond bij Schindler om een miljard mensen die onze liften en roltrappen gebruiken dag in, dag uit van dienst te zijn. Veiligheid voor al onze klanten en medewerkers komt op de eerste plaats.

Waarde creëren voor de klant

Als dienstverlenend bedrijf vertrouwen wij op een sterke klantgerichtheid als de basis voor het ontwerp en de levering van alle producten en diensten, evenals voor de voortdurende optimalisatie van onze interne processen.

Inzet voor ontwikkeling van onze medewerkers

Het streven van Schindler om als een waardevolle partner voor zijn klanten te worden beschouwd, kan alleen worden bereikt met getalenteerde, betrokken en vakbekwame medewerkers. Wij leiden onze medewerkers op, zodat zij een doeltreffend inzicht krijgen in de behoeften van onze klanten en de meest efficiënte oplossingen voor hen uitwerken op basis van onze portefeuille van innovatieve producten en diensten.

Wij stimuleren onze medewerkers op alle niveaus van de organisatie om leiderschaps- en besluitvormingsvaardigheden te ontwikkelen met het oog op een succesvolle toekomst voor het bedrijf. Schindler bevordert een cultuur waarin passie, ambitie en samenwerking de belangrijkste drijfveren van zijn medewerkers zijn.

Integriteit en vertrouwen

Al onze medewerkers, ongeacht hun positie, functie of locatie, houden zich aan de Gedragscode van Schindler. Schindler bevordert open en betrouwbare relaties tussen de medewerkers en met de klanten.

Kwaliteit

Schindler streeft naar echte Zwitserse kwaliteit, niet alleen in het ontwerp van de producten, maar ook in de levering, het onderhouden de modernisering ervan. Onze eeuwenoude geschiedenis en staat van dienst in het leveren van waarde is niets minder dan een gevolg van onze bekwaamheid om betrouwbare oplossingen te leveren.

Talent & Development Specialist Belux

Femke Bellemans

Tel: 02 535 84 32

jobs.be@schindler.com