Schindler Opleidingen

Opleiding

Bij Schindler wordt opleiding aangepakt via verschillende kanalen: van traditionele klassikale cursussen tot multimedia-events via laptop en mobiele toestellen.

Contact HR

HR Business Partner België

Benoît De Visscher

Recruiment & Development Manager Benelux
Tél: +32 2 535 82 76
E-Mail: jobs@bnl.schindler.com

Solliciteren: Schindler Job Search

Bedrijfs- en leiderschapsopleiding

Wij bieden een uitgebreid scala aan cursussen om kennis op te bouwen op alle terreinen van het bedrijf: nieuwe installaties, onderhoud, modernisering, verkoop, financiën en veel meer. Wij moedigen functie-overschrijdende opleiding aan, zodat je je carrièremogelijkheden kunt verbreden.

Wij hebben bijzondere aandacht voor leiderschapsontwikkeling, want wij willen onze toekomstige leidinggevenden intern opleiden. Wij bieden een volledig scala aan leiderschapscursussen aangevuld met deelname aan groepsprojecten en functiewisseling om je loopbaanontwikkeling te verbeteren.

Technische opleiding

De producten van Schindler zijn bekend om hun solide constructiekwaliteit en lange levensduur. Vele generaties producten van Schindler zijn vandaag nog in gebruik: van de oudere relaissystemen tot die met de nieuwste microprocessortechnologie. Het is van essentieel belang dat
het technisch personeel van Schindler zijn vaardigheden en kennis verbetert door middel van permanente vorming. Wij stellen je in staat om je kennisniveau voor en na de opleiding te testen.

De kwaliteit van opleiding is heel belangrijk. Onze technische instructeurs zijn niet alleen erkende experts in hun vakgebied. Wij zorgen ervoor dat zij ook opgeleid en gediplomeerd zijn om voor een klas te staan en dat zij in staat zijn om de leerervaring telkens weer interessant te maken.

Opleidingscentra

Ons hoogwaardig opleidingsprogramma wordt nog versterkt door uitstekend uitgeruste opleidingscentra, die zowel theoretische als praktische opleidingen aanbieden. Deze geavanceerde opleidingscentra zijn gevestigd in alle belangrijke markten over de hele wereld.