Internationale carrières

Schindler is een wereldwijde speler die zeer getalenteerde en internationaal mobiele managers nodig heeft die in staat zijn om in elk onderdeel van onze activiteiten en op elke locatie te werken. Internationale opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de medewerkers bij Schindler. Wij bieden jou de kans om je talenten te ontwikkelen in een internationale carrière met de mogelijkheid om door te groeien tot het hogere management.


Internationale managers en opdrachten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in ons succes. De manier waarop ons wereldwijde personeelsbestand wordt aangevuld, georganiseerd en beheerd, ondergaat echter een radicale verandering. De groei in de opkomende markten heeft de noodzaak vergroot voor bedrijven om over de hele wereld medewerkers te verplaatsen en talent aan te werven.

Wereldwijde omgeving

In de huidige geglobaliseerde wereld hebben onze collega's, klanten en bedrijfspartners verschillende nationale, culturele en etnische achtergronden. In deze omgeving ben je een zeer waardevolle aanwinst voor elke werkgever als je internationale werkervaring hebt.

Bij Schindler kun je een portfolio van uitdagende internationale managementopdrachten opbouwen in één van de meer dan 100 landen of 1000 netwerken over de hele wereld.

Een internationale opdracht geeft je de kans om je internationale vaardigheden te ontwikkelen door dagelijks om te gaan met een andere cultuur, arbeidsethiek, zakelijke etiquette en levensstijl.

Een win-winsituatie

Internationale opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de medewerkers bij Schindler. Werknemers halen alleen maar voordeel uit het verwerven van internationale ervaring, groeien in persoonlijk en professioneel opzicht en verbeteren van hun promotiekansen. Schindler heeft baat bij een grotere verspreiding van kennis en vaardigheden, het verstrekken van meer technische deskundigheid en, over het algemeen, het bevorderen van een consistente wereldwijde cultuur.

Uitgebreide ondersteuning

Schindler is een gezinsvriendelijk bedrijf. De werknemers en hun gezinnen maken zich zorgen over zaken zoals huisvesting, de opleiding van de kinderen, de belastingen en de gevolgen voor hun loopbaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers en hun gezinnen zich zo vlot mogelijk op hun nieuwe locatie kunnen vestigen.

Talent & Development Specialist Belux

Femke Bellemans

Tel: 02 535 84 32

jobs.be@schindler.com