Serviser Schindler

Servis i održavanje

Održavanje liftova, pokretnih stepenica i traka je ključni zadatak da se osigura bezbednost putnika i produži vek života uređaja.

Šindlerovi serviseri su visokokvalifikovani, kontinuirano obrazovani i tako održavaju nivo znanja i veština u skladu sa razvojem tehnologije. Uz 24-časovnu uslugu i zalihe originalnih rezervnih delova, na raspolaganju smo našim kupcima svih dana u godini. Sledimo princip preventivnog održavanja obaveštavanjem vlasnika liftova i upravnika zgrada o neophodnim popravkama i ažuriranjima kako bi se sprečili kvarovi.


Schindler servis

Preventivno održavanje

Program održavanja naših uređaja je u potpunosti prilagođen potrebama kupaca i karakteristikama ugrađenih uređaja. Zajedno sa našim klijentima uspostavljamo preventivnu periodičnu šemu pregleda kako bismo osigurali maksimalnu bezbednost i pouzdanost rada.


Pridržavamo se principa preventivnog održavanja obaveštavanjem vlasnika liftova i upravnika zgrada o neophodnim popravkama i ažuriranjima kako bi se sprečili kvarovi.

Schindler's Call Center

24-satni servis

Za održavanje liftova, pokretnih stepenica i rampi kupci biraju Šindlera, jer od nas dobijaju prvoklasnu uslugu. Kako ulažemo u ljude i opremu, pomoć možemo da pružimo 24 časa dnevno tokom cele godine.


Schindlerovo odeljenje za usluge prihvata pozive klijenata 24 časa dnevno i odmah prosleđiva informacije odgovornom majstoru kako bi brzo rešio vaš problem.

Skladište rezervnih delova. Globalni cilj, lokalna rešenja.

Skladište rezervnih delova. Globalni cilj, lokalna rešenja.

U cilju postizanja Šindlerovog globalnog cilja – uvek pomažući našim korisnicima – kreirali smo regionalne servisne centre. Pružamo isti nivo usluge u svim servisnim centrima širom sveta.

 

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com