Serviser Schindler

Servis i održavanje

Održavanje liftova, pokretnih stepenica i traka je ključni zadatak da se osigura bezbjednost putnika i produži vijek života uređaja.

Schindlerovi serviseri su visokokvalifikovani, kontinuirano obrazovani i tako održavaju nivo znanja i vještina u skladu sa razvojem tehnologije. Uz 24-časovnu uslugu i zalihe originalnih rezervnih dijelova, na raspolaganju smo našim kupcima svakog dana u godini. Slijedimo princip preventivnog održavanja obavještavanjem vlasnika liftova i upravitelja zgrada o neophodnim popravkama i ažuriranjima kako bi se spriječili kvarovi.


Schindler servis

Preventivno održavanje

Program održavanja naših uređaja je u potpunosti prilagođen potrebama kupaca i karakteristikama ugrađenih uređaja. Zajedno sa našim klijentima uspostavljamo preventivnu periodičnu shemu pregleda kako bismo osigurali maksimalnu bezbjednost i pouzdanost rada.

Pridržavamo se principa preventivnog održavanja obavještavanjem vlasnika liftova i upravitelja zgrada o neophodnim popravkama i ažuriranjima kako bi se spriječili kvarovi.

Schindler's Call Center

24-satni servis

Za održavanje liftova, pokretnih stepenica i rampi kupci biraju Schindlera, jer od nas dobijaju prvoklasnu uslugu. Kako ulažemo u ljude i opremu, pomoć možemo da pružimo 24 sata dnevno tokom cijele godine.

Schindlerovo odjeljenje za usluge prihvata pozive klijenata 24 sata dnevno i odmah prosljeđuje informacije odgovornom majstoru kako bi brzo riješio vaš problem.

Skladište rezervnih delova. Globalni cilj, lokalna rešenja.

Skladište rezervnih dijelova. Globalni cilj, lokalna rješenja.

U cilju postizanja Schindlerovog globalnog cilja – uvijek pomažući našim korisnicima – kreirali smo regionalne servisne centre. Pružamo isti nivo usluge u svim servisnim centrima širom svijeta.

 

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com