Naše riješenje za vašu zgradu

Svojim liftovima, pokretnim stepenicama, pokretnim trakama i upravljanjem tokovima putnika, Šindler stvara dodatnu vrednost za sve vrste zgrada. Saznajte više o Šindlerovih rešenja za vaš objekat. 

Dizajnirajte sopstveni uređaj!


Stambeni objekti

Lift u stambenoj zgradi podiže kvalitet života i udobnost stanara, a istovremeno se jednostavno stapa sa arhitekturom objekta sa dizajnerskom raznovrsnošću.

Poslovni objekti

Mobilnost u poslovnom objektu je svakodnevni izazov. U objektu Schindler vam pomažemo u planiranju i realizaciji rešenja za mobilnost u poslovnim objektima.

Tržni centri

U tržnim centrima, stalna mobilnost je od izuzetnog značaja. Šindlerov uređaji efikasno prevoze ljude na željeno odredište.

Hoteli

Naši liftovi prevoze goste brzo, neumoljivo i udobno. Međutim, atraktivne opcije dizajna stvaraju dodatnu vrednost enterijeru hotela.

Sportski i izložbeni sadržaji

Stadioni, arene i izložbeni tereni moraju da obezbede brzu i bezbednu fluidnost mase ljudi. Naši uređaji obezbeđuju optimalan rad u svim uslovima.

Zdravstveni objekti

U zdravstvenim ustanovama od suštinskog je značaja adekvatno i pouzdano okruženje za zaposlene i komfor za pacijente. Šindlerova pokretljivost zadovoljava sve potrebe.

Javni objekti

Železničke stanice, aerodromi i institucionalne zgrade i drugi javni objekti zahtevaju pouzdanu i efikasnu mobilnost u svim uslovima.

Industrijski objekti

Fabrike, skladišta i drugi industrijski objekti zahtevaju robusnu, pouzdanu i bezbednu opremu. Naši teretni liftovi vam omogućavaju da radimo bezuspešno.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com