Tekoče klančine

Schindler 9500AE Sloping pokretne trake

  • Schindler Product Facts
    Nagib: 10°-12°
  • Schindler Product Facts
    Širina traka: 800/1000/1100 mm
  • Schindler Product Facts
    Maksimalna dužina: 150 m

Schindler 9500AE pokretne trake su specijalno dizajnirane za tržne centre i nude udobnu i bezbednu mobilnost za ljude i kolica za kupovinu. Pogodne su i za ugradnju u druge javne objekte. Oni takođe impresioniraju svojim vanvremennim dizajnom i širokim spektrom opcija proširenja.

Pokretne trake

Bezbedno i udobno

Schindler 9500 horizontalne pokretne trake su dizajnirane tako da zadovoljavaju najviše industrijske i bezbednosne standarde. Stoga obezbeđuju visok nivo bezbednosti i komfora, bez kompromisa. 

Pokretne trake

Efikasan rad i niska potrošnja energije

Schindler 9500 optimizuje potrošnju energije koristeći napredne disk jedinice i sistem pametne kontrole. On obezbeđuje nisku potrošnju energije bez smanjenja kapaciteta.

Pokretne trake

Pouzdanost

9500 kratkih ploča je pričvršćeno direktno na lanac ploča, tako da vam ne trebaju točkovi i priključni zglobovi. Pokretna traka je izuzetno tiha i zahteva izuzetno malo održavanja. Preostale komponente se, međutim, mogu pohvaliti izuzetno dugim životnim tokom, obezbeđujući dugoročno bezbrižan rad. 

Bezvremenski oblik

Bezvremenski oblik

Serija proizvoda Schindler 9500 dostupna je u širokom spektru dizajna, od estetskog, vanvremensko dizajniranja sa osnovnom opremom do veoma posebnih opcija prilagođenog dizajna. Šindlerove trenutne rampe savršeno se uklapaju sa komercijalnim sadržajima sa jedinstvenim i bezvremenim balustradnim dizajnom i lako se prilagođavaju manjim poslovnim ili prestižnim šoping prostorima zbog svojih mnogo opcija dizajna.


Dizajnirajte svoje rešenje!

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com