tekoce stopnice schindler

Schindler 9300 Svestrane pokretne stepenice

  • Schindler Product Facts
    Maksimalna vIsina dizanja: 20 m
  • Schindler Product Facts
    Nagib: 30° ali 35°
  • Schindler Product Facts
    Širina stepenica: 600/800/1000 mm

Pokretne stepenice Schindler 9300 su izuzetno prialne i široko upotrebljive. Pogodne su za sve vrste zgrada, zatvorenih i otvorenih zgrada, a sa svojim širokim opcijama dizajna stapaju se sa arhitekturom vaše zgrade.

Pokretne stepenice

Prilagodljivost

Pokretne stepenice Schindler 9300 dizajnirane su tako da budu prilagođene poslovnim zgradama i javnim prostorima, a dostupne su u nekoliko verzija sa dugačkom listom opcija dizajniranih specijalno za aerodrome i tržne centre.

Bezbednost na prvom mestu

Schindler 9300 ispunjava stroge zahteve i standarde. Na taj način možemo da obezbedimo bezbedan i vremenski zahtevan rad iz dana u dan. Upotreba kvalitetnih i energetski efikasnih komponenti obezbeđuje dugoročno nesmetan rad uz veoma malo održavanja. 

Pokretne stepenice

Efikasan rad

Naši uređaji imaju koristi od naprednih pogonnih sistema, energetski efikasnih sistema i pametnog upravljanja, omogućavajući tako izuzetno nisku potrošnju energije i optimalne performanse pri maksimalnim performansama. 

Pokretne stepenice

Izvanredan dizajn

Sa pokretnim stepenicama Schindler 9300 možete postići skoro sve. Svaki proizvod se može prilagoditi tako da ispunjava vaše specifične zahteve. Tako sa našim stepenicama ne samo da dobijate opremu za mobilnost, već možemo da stvorimo dodatnu vrednost za unutrašnji dizajn zgrade. 

Pokretne stepenice

Pouzdanost

Šindlerov pogon, komponente lanca i koraka proizvedeni su po evropskim dizajnerskim i standardima kvaliteta i obezbeđuju nesmetan i pouzdan rad pokretnih stepenica. U kombinaciji sa Šindlerom tihom opremom za smanjenje, šestosmi motor osigurava bezbedan rad.


Dizajnirajte svoje rešenje!

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com