Schindler dizala Od standardnih liftova do prilagođenih rešenja

Schindlerovi liftovi su standardizovani ili potpuno prilagođeni arhitektonskom i kontrolnom sistemu vaše zgrade. U Schindleru nudimo integrisanu podršku od početnih faza projektovanja do rada instalacija.

Dizajnirajte svoje rješenje!


Schindler 2400

Multifunkcionalni veliki putnički lift za tržne centre, bolnice i poslovne zgrade pouzdan je i robustan, može da prevozi ljude, kolica za kupovinu i robu.

Schindler 2500

Lift za medicinske ustanove je specijalno dizajniran za upotrebu u zdravstvu i opremljen je nizom dodatnih opcija za upotrebu u zdravstvu. 

Schindler 2600

Kada transport teških tereta postane lak. Naši teretni liftovi za složene transporte u magacinima, tržnim centrima ili industrijskim postrojenjima.

Schindler 3100

Naše rješenje za mobilnost se izdvaja jednostavnošću i praktičnošću. Schindler 3100 je dizajniran za sve vaše zahtjeve i može se lako dizajnirati i instalirati.

Schindler 3300

Rješenje "jedan-prema-jedan" za stambene i manje komercijalne objekte je standardno i nudi izbor između četiri smjernice za dizajn i dugačke liste dodatnih opcija.

Schindler 5500

Modularni putnički lift koji odgovara zahtjevima poslovnih zgrada i stambenih zgrada srednje i luksuzne klase. Izdvaja se po efikasnosti i atraktivnom dizajnu.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com