Urbana mobilnost je naš posao

U savremenom svetu mobilnost je veoma važna, tako da nudimo rešenja za efikasnu i održivu mobilnost. Razvoj objekata se prati od početnih faza do redovnog rada, što donosi optimalan dugoročni rad. 

Dizajnirajte svoj uređaj!


Schindler dizala

Naša rešenja mogu biti standardi ili potpuno prilagođena arhitekturi Vaše zgrade. Šindlerovi uređaji se mogu pohvaliti atraktivnim opcijama dizajna i mnogim naprednim rešenjima.


Schindler pokretne stepenice

Pokretne stepenice Schindler su najbolji izbor za kretanje velikih gužvi ljudi i odgovarajuće su rešenje za mobilnost kako u zatvorenom tako i na otvorenom objektu. Stepenice se napajaju naprednim pogonnim sistemima i pametnim upravljanjem koje osigurava efikasan rad.


Schindler pokretne trake

Horizontalne i sloping tečne trake Schindler se izdvajaju sposobnošću prilagođavanja svakom objektu i zahtevom. Širok spektar opcija dizajna zadovoljava svaki ukus.


Upravljanje tokovima putnika

Sistem obezbeđuje korisniku napredan izbor svoje destinacije, istovremeno omogućavajući optimalno kretanje putnika čak i tokom najvećih opterećenja. Sistem se može prilagoditi brojnim zahtevima i ažurirati bez smanjenja kapaciteta protoka tako što će se iskoristiti ukupni kapacitet mobilnosti u objektu.


CleanMobilitiy higijenska riješenja

Naša rešenja za dezinfekciju površina, antibakterijske površine i upravljanje bez dna obezbeđuju da svi putnici putuju sa našim uređajima bezbedno i nepažljivo.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com