Schindler - urbana mobilnost

Schindler 6300 Dizajniran za savršeno uklapanje

  • Schindler Product Facts
    Nosivost: od 320 kg do 1125 kg
  • Schindler Product Facts
    Višina dizanja: do 75 m ali 20 stanica
  • Schindler Product Facts
    Brzina: 1 m/s in 1.6 m/s

Schindler 6300 donosi novi stil i udobnost prostranosti u vašu zgradu. Unapred dizajnirani liftovi kombinuju tehničku raznolikost sa jednostavnom integracijom u vašu zgradu.

Lako i brzo

Jednostavno, unapred dizajnirano rešenje

Schindler 6300 lift je jednostavan za planiranje i instalaciju. Sve komponente su unapred dizajnirane i mogu se instalirati 40% brže od prethodnih modela, čime je ostatak vremena tokom renoviranja zgrade minimalan.

Prilagodljive dimenzije

Udobnost i prostranost

Više prostora u malim oknima. kabina se može podesiti u koracima od 10 ml. Savršeno se uklapa zbog izuzetno fleksibilnog sistema vrata, čak i postojeći okviri vrata mogu da se koriste. Rešenje koje se savršeno uklapa u vašu strukturu.

Zelena mobilnost

Zelena mobilnost

Pobrinite se za sutrašnji dan. Lift Schindler 6300 može biti lift napravljen od ekološki prihvatljivih materijala i dizajniran za svakodnevnu nisku potrošnju energije. Dugoročnu efikasnost obezbeđuju naši efikasni pogoni i pametno upravljanje, a skoro 100 odsto lifta takođe može da se reciklira.

Prilagodljiv dizajn

Predivan izgled

Sa Schindler 6300 liftom možete značajno povećati vrednost cele zgrade. Možete odabrati između 40 različitih dizajna zidova i podova – od modernih do brilijantnih – da oblikujete svoju okolinu. Ukoliko su dimenzije okna dovoljno velike, unutra se mogu obezbediti sve funkcije i karakteristike neophodne za potpunu usklađenost sa evropskim standardom EN 81-70 (Pristupačnost liftova za osobe, uključujući osobe sa invaliditetom).


Dizajnirajte svoje rešenje!

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com