Schindler urbana mobilnost

Delimična ispravka - izabrani pristup

Da li vaš sistem treba delimično nadograditi? Želite li da povećate vrednost i uslužni vek lifta i ponudite više udobnosti putnicima? Šindlerovo rešenje za transformaciju može da ponudi fleksibilnost i brzinu, jer pristup "korak po korak" čuva vrednost investicije i modernizacije lifta.


Pogonska i upravljačka oprema

Šindlerova rešenja za mobilnost su pouzdana i efikasna. Pogonske jedinice naših sistema za podizanje su manje, lakše i snažnije, ali su ipak efikasnije u mobilnosti i potrošnji energije. Tihi su i zaustavljaju se sa velikom preciznošću, bezbedni su i udobni za putnike, imaju veći kapacitet, lakše upravljaju, brže su dostupni i nude preventivno otkrivanje grešaka. Ovo je Šindlerovo rešenje za ažuriranje koje povećava vrednost vaše imovine.

Vrata i kontraafekat

Automatska vrata poboljšavaju bezbednost i udobnost, a Schindler takođe nudi svetlosne zavese za veću bezbednost. Naši protivtegovi su fleksibilni, lako se instaliraju i pridržavaju se svih najnovijih normi i zahteva.

Dizajn dizajna i opreme

Prilikom ažuriranja, važno je da se putnici osećaju prijatno. Schindlerove kabine efikasno koriste prostor i moderno su dizajnirane, nudeći nove dimenzije komfora sa ogradama, osvetljenjem i ogledalima. Dizajnerski koncepti Schindler's Cabins obezbeđuju brzu instalaciju, jednostavnu upotrebu, čak i pogodnu za osobe sa invaliditetom.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com